Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.619
@Onur Gültekin, o bütçe ile düşük segmentte CPU ve GPU'yu soğutmanız mümkündür. Siz sistemi kurduğunuzda size detaylıca yardımcı olurum.

@overclocker phiko, siz yalnızca soğutmayı kast ediyor iseniz; o sistemde uygulanan sogutma yaklaşık 3-4 bin TL civarındadır.

2 kasa yerine 900D fazlasıyla iş görür.
Ayrıca, Ordu'da oturuyorum.

image.png
@er36po Ayırabileceğim bütçe 2500 tl sizce bu sistem kurulabilir mi kurulmazsa 2500 tl ile kurabileceğim sistemin fotosunu atar mısınız?

Ayrıca ekran kartı sıvı soğutma desteği olcak

@overclocker phiko, görsellik tamamen size kalmış... Örneğin, akrilik borudan yaparsanız çok gösterişli yapmanız mümkündür o fiyat aralığında.
Ben daha önce bir çok kişiye nasıl olacağı konusunda çizim yaptım ancak bir kişi dışında o sistemi alan-dizen olmadı, yani hayali çıktı.
Açık söylemem gerekirse; hayali sistem peşinde harcayacağım zamanımı henüz bitiremediğim oyunları bitirmekle geçirmeyi tercih ederim.
Siz sistemi toparlayın biz size yardımcı oluruz.

@er36po Öncelikle size hak veriyorum. Peki internete bir bakarsanız ortalama bir fotoğraf atabilir misiniz? Ekran kartı hariç herşey hazır yazılımcı kuzenim eski bilgisayarını verdi.

Bide bu iş için bilgili birisini tutsam ve sistemi eve gelip yapsa ne kadar alır?

image.jpeg
Bu tip sistemler kurulabilir mi?

Görselini attığınız PC'nin sıvı soğutma maliyeti, Tek ekran kartı ve tek rezervuar olarak; belirttiğiniz fiyatla rahat yapılır.

Montaj için size yakın birisinin gelip montaj yapmasının bedeli yaklaşık 200 TL civarında olur sanırım. Tabi bu konuda tecrübeli birisi için söylüyorum.

Teşekkür ederim en kısa aürede yaptığım sistemin fotosunu atmaya çalışacağım

image.jpeg
Bunu kendime örnek alıcan malşyeti aşmaz değil mi

Malesef mobildeyim yazımın kusuruna bakmayın

image.png
Son olarak buna karar kıldım 900d ile 3000tl yeterli olur mu

@er36po

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı