Custom Sıvı Soğutma ve Sıcaklık Testleri

Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanınız. Bir gün ben de inşallah bu tarz bir soğutmaya geçeceğim. Çok beğendim elinize ve emeğinize sağlık.

@er36po Çok teşekkür ederim daha öncelerden de sizinle bu konuda bir yazışmamız olmuştu ve o zaman siz karar verin yapmaya yardımcı olurum demiştiniz.
Konu sahibi arkadaşımıza da sorarız bilmediklerimizi. Tabi şu anki meseleyi bir halledeyim önce.

Bir kurban daha. @68613 @er36po Abi saldı zehiri sosyale. Elimizden geldiğince yardım ederiz.

Görsellik derken abi? RGB led alacağim kumandalı onun dışında daha ne gibi bir görsellik katabilirim ki?

Zaten bu bitti. Başladım acaba şimdi ne yapsam ne etsem diye.

Varsın zehir @er36po abimizden olsun.

Şuan için sistemimle ilgili küçük bir sorun var onu halledeyim sonrasında ufaktan ben de parça araştırmalarına başlayacağım. Bol bol sizi etiketlerim artık.

Mehmet, o LED olayları basit işler, göz boyama yani. Ben daha çok boruların (kıvrımların) görselinde bahsediyorum. An itibariyle başladım çizime Ben nasıl ki işi-gücü bırakıp bu işle uğraştı isem sizleri de işinizden-gücünüzden edeceğim anlaşılan. (Yapmışken kralı olsun hesabı )

@er36po Bir gün sistemlerimizi kapıştırırız artık.. Siz, @Mehmet Emre BOŞÇA ve ben.

980ti ve benzeri bir düzeyde SLI yaparsam size kafa tutmak hayalim.

Maalesef arkadaşlar, hani GTX 970'ler olsa tamam da, GTX 980 + Ti, yo yoo, siz kimi kandırıyorsunuz
Güya yılbaşı çekilişinde ikramiye çıkacak ben onla 2x 980 Ti alacaktım, ama çıkmadım

Mehmet, sen 970'ler ile benimle kapışamazdın, ben daha onca OC konusunda Pro. olan bi arkadaşla DH'de kapışmıştım, Titan'lar rahatlıkla geçmişti.

An itibariyle çizimi yapıyorum, bittiğinde konuya görsellerini atacağım

Mehmet, DVD-R'i kullanmayacak isen o kısmı da çıkarabilir, oraya da bir tane 360'lık Rad. daha koyabilirsin.
Ve boruların yönünü de değiştirip sıvının daha da serin olmasını sağlayabilirsin (Borular Radyatörün yanında geçtiği vakit sıvı daha bi serin oluyor.)

Altta çizdiğim, CPU'ya giden borular tek köşe olarak görünüyor ancak çok karmaşa olmasın diye ben tek köşe verdim, normalde onlarda 2 köşe olacak.

Bu şekil masrafın artacaktır ancak yavaş yavaş yaparsın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…