Custom Sıvı Soğutma ve Sıcaklık Testleri

Su sızmasına karşı test yapıyoruz.
Borularla aşırı oynama veya darbe olmaz ise sızdırma olmaz.
Onun haricin de borularla çok oynanır rekorlardan vs gevşer ise olabilir. O da kasayı çok fazla sallamazsanız birşey olmaz. Zaten boruları sürekli oynamayacaksınız.

Sıvı kaçırma, sızdırma olayı tam olarak şöyle:
Eğer siz gidip de 3-5 kuruş az verip tek contalı ve adi rekorlardan alırsanız illaki kaçıracaktır.
Fakat, eğer yok, "yapmışken ömürlük olsun" diyor iseniz o halde yapmanız gereken: Kaliteli akrilik borular ve tabii ki kaliteli çift contalı ve aynı zamanda sıkmatik (sıkmatik rekorlar montaj sonrası sıkılır, siz sekmede bile zorlanirsiniz, o denli sıkı tutar yani) rekorlar alacaksınız.
Bu dediğim kaliteli örünler alıp olması gerektiği gibi de montajını yaptığınızda sıvı kaçırması imkansızdır

Benim rekorlar Barrow'un geçirmeli çift contalı. Ama gerçekten kaliteli. Geçirmesi ayrı dert sökmesi ayrı.
Ben provaları yaparken çok hafif akrilik boruların ucuna yağ sürerek takıyordum. Yoksa tam işkence yerine tam oturtmak.
Tabi sadece hafif su ile dahi ıslatsanız olur.

Bu arada iflah olmazsın dedin abi şimdiden GPU için hazırlıklara başladım.

İşin aslı ilk sıkmalı olandan alacaktım. Fakat alan bir arkadaşım hiç memnun kalmadı. Çok rahat bir şekilde geri sökülüyordu.
Öyle olunca bende ön yargı oluştu. Bunları aldım. Şükür pişman etmediler beni.

Arkadaşın nasıl bir şey almıştı bilmiyorum ama Sıkmatik'te geri bırakma diye bir şey yok. Bendekileri olabildiğince sıkı sıktığım halde geri bırakma, yalama durumları asla olmadı. Dediği gibi biraz kalite önemli.
Seninkiler de dedim ya, gayet kaliteli ve sıvı sızdırma şansları yok gibi. Ben ayrıca onları da kullanıyorum.

@Mehmet Emre BOŞÇA Mehmet abi hayırlı uğurlu olsun. İmzamda ki sisteme Custom Sıvı Soğutma alayım mı ? Beni tanımışsındır umarım. @er36po Abi imzamda ki sisteme nasıl bir sıvı soğutma önerirsin ?

Ama bu radyatör ve fanları taksam 780T ye de sığmaz. Çünkü radyatör kalın.
Bu konuda sana katılmıyorum. Corsair 780 T'nin içi şu an senin kullandığın modele göre çok daha geniş. Bu videoyu incelersen bana hak verirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@er36po böyle bir rezervuar hiç görmüş müydün? Bu bilgisayara resmen dibim düştü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…