Custom Windows 10 vs Windows 7 vs Windows 8.1

Fatih yiğit07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende eski bir laptop var işletim sistemi Windows 10 haliyle kaldırmıyor sizce Custom Windows 10'mu, Windows 7'mi yoksa Windows 8.1'mi kurmalıyım? YouTube'da takılmalık arada eski oyunları da oynatabilecek seviyeye gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

i5 2400 çok mu iyi hocam o eski donanım değil mi bir de arkadaşın işlemci en kötü Celeron işlemcilerinden değil 8.1 rahatça kullanır benimki de Pentium B960 ama çok rahatım Windows 8.1 industry Pro kullanıyorum yeni kurdum açılması şakasız 1 saniye.
Evet eski donanım demek istedim zaten. Kullanımı çok daha keyifli, 5-6 saniyede açılıyor sistem

Evet eski donanım demek istedim zaten. Kullanımı çok daha keyifli, 5-6 saniyede açılıyor sistem.

Bende ne 5 6 saniyesi şakasız 1-2 saniyede direkt masaüstü boş da eğil oyun yükledim hemen yani.

Güvenlik konusu çok da sıkıntı değil performanslı bir şey olsun yeter.

Kusura bakmayın dışarıdaydım görmemişim işlemci: Intel(R) Celeron(R) CPU B815 1.60 GHz, 8 GB RAM, depolamada sanırsam 200GB SSD. Şu anda Windows 10 Pro 64 Bit yüklü.

Hocam testleri yaptım ben kendim her oyunda 10 ila 20 FPS fazla aldım benim için çok iyi oldu dropda gitti Twitch açık sistem ilk defa sessizdi bence beklemeyin ben size key de veririm isterseniz key var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı