Custom Windows 10 vs Windows 7 vs Windows 8.1

Fatih yiğit07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende eski bir laptop var işletim sistemi Windows 10 haliyle kaldırmıyor sizce Custom Windows 10'mu, Windows 7'mi yoksa Windows 8.1'mi kurmalıyım? YouTube'da takılmalık arada eski oyunları da oynatabilecek seviyeye gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Evet eski donanım demek istedim zaten. Kullanımı çok daha keyifli, 5-6 saniyede açılıyor sistem

Sistemin özellikleri gereksiz mi kalıyor? Önerebileceğim tek işletim sistemi Windows 8.1 Single Language hala iş görür Windows 7'den daha stabil

Evet eski donanım demek istedim zaten. Kullanımı çok daha keyifli, 5-6 saniyede açılıyor sistem.

Bende ne 5 6 saniyesi şakasız 1-2 saniyede direkt masaüstü boş da eğil oyun yükledim hemen yani.

Hocam testleri yaptım ben kendim her oyunda 10 ila 20 FPS fazla aldım benim için çok iyi oldu dropda gitti Twitch açık sistem ilk defa sessizdi bence beklemeyin ben size key de veririm isterseniz key var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…