Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

Bu büyüklüklerde çıkan oyunlarda ilk günlerde zaten her türlü teknik sorunlar oluyor hocam. Yakın zamanlarda CDPR güncellemeler ile düzeltecektir bu konuyu. Aynı olayı Witcher 3'de de yapmıştı çünkü. Araba sürüşü benim için güzel geldi açıkcası, Watch Dogs oyunlarından daha iyi olsun yeterli olur diyordum öyle de oldu. Vuruş hissiyatını kendim oynayınca değerlendiririm videolardan çok iyi durmuyor açıkcası.

Aldığınız performansı da paylaşır mısınız lütfen?
Onun hakkında konu açacağım benimki gibi sistemi olan arkadaşlara yardımcı olmuş olurum.

Bir oyunu çok seviyorsanız hiç mi kötü yanı yok ya da bir oyunu sevmiyorsanız hiç mi iyi yanı yok. Bir şeye bağlı kalmayın nesnel olun.
Dostum evet ama bu arkadaş düzgün bir eleştiri bile yapamamış diğer insanlar gibi.
Eleştiri yaparken Cyberbug veya BALON CYBER diye başlayamazsın çünkü o eleştiri olmaz.
Eleştiri yaparken kendi fikirlerini deneyimleyip + ve -'lerini yazarak aktarırsın.
Bu arkadaş ise diğer insanlar gibi balon kötü vb demiş neden diye soruyorlar cevap veremiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı