Cyberbug 2077

O kadar ertelemeye rağmen hala erken çıkmış bir oyun, oyuncuların baskılarına dayanamayıp çıkardılar bence. Ama yakın zamanda gelecek düzenlemelerle birlikte çok güzel hale gelecek bence oyun.
 
Ben geri iade ettim. Oyunu oynayamıyorum. Girdiğim an da oyundan atıyor beni.
 
Çok iyi oyun abi ya başyapıt olacak 1050 ile 80 FPS verecek abi ya neden öyle diyorsunuz abi ya.
 
Sanırım oyunu tekrar ertelerlerse tepki alacaklarından korktular ama oyun gerçekten ama gerçekten de çok eksik çıkmış. Görsellik iyi değil ve bu görsellik ile alınan FPS'de iyi değil. Oyun 2020 yılının sonunda çıkmış gibi değil de 2016'da çıkmış gibi duruyor. Çok daha iyi grafikli olmasına rağmen sabit 60 FPS alabildiğim oyunlar varken bu oyunda ancak 35-40 FPS arasında dans edebiliyorum. Ayrıca daha oyunun başından bir sürü visual bug ile karşılaştım. Hikayesi nasıldır bilemeyeceğim sadece iki saatlik bir oynanış ile ama oyun ciddi anlamda büyük bir yamaya ihtiyaç duyuyor. Belki birkaç ay sonra dönüp tekrar oynarım ama şimdilik oyunu iade ettim açıkçası.
 
Tamam anladık.
  • Oyun bug dolu.
  • Oyunda FPS'ler vaat edilenden düşük.
  • Oyun yeni çıktı.
  • Yakında güncelleme ile düzeltirler.
  • Oyunda DRM koruması yok.
  • Oyunun 1 şeyini savunan fanboy oluyor, 1 şeyini kötüleyen hater.
Oyun kiminin gözünde balondur, kiminin gözünde başyapıt. Herkes birbirine laf atacak ve düşüncelere saygılı olmayacaksanız konu açmanın mantığı yok, fikirlerinizi kendinize saklayın.
Onlarca konu açıldı aynı sebeplerden, yetmedi mi kavganız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı