Cyberpunk 2077 399 TL verilir mi?

Garip hocam gerçekten oyunda neredeyse bug kalmadı desek yeridir Witcher 3'ü halen güncelleyen bir firmanın 3 yılda Cyberpunk'ı düzeltmeside beklenir size denk gelmiş olabileceğini düşünüyorum halen.
Bilmiyorum. Cyberpunk'u 3 yıl önce buglarına rağmen bitirip bayılmıştım ben. Şimdi ise tekrardan beklenti yarattım oyuna karşı, yine hayal kırıklığına uğradım. Bir de diyorum oyunu düzeltmeden DLC çıkarıyorlar diye. Sinir patlaması yaşadım oyuna karşı. Oyunun hateri değilim, ama bu oyun benim için prototipten öteye gidemedi 2023'te. Bu arada eklemek istediğim bir nokta var. Oyunu ilk oynayışımda 1050 Ti ile bitirmiştim görüntü bulanıktı kartın gücü lowda açıyordur diye tamam dedim saldım. Ama RX 6600 ile high FSR kapalı iken oyun hala bulanık geliyor.

@Tuğra Akın Days Gone'a 80-90 TL gibi bir ücret ödedim ve zar zor bitirmiştim oyunu. Bir müddetten sonra oyunu bırakmayı bile düşündüm. Cyberpunk 2077'de bu hisse hiç kapılmamıştım.

@Anobis oyunu ilk çıktığında oynamış olmalısınız. En son geçen sene oynadım ve ona rağmen kayda değer hatayla karşılaşmamıştım. Konu sahibini yanıltmayın. Oyun şu an oynanabilecek düzeydedir.

Oyunu şu an tekrardan oynuyorum. Hatalardan geçilmiyor. Havada yürüyen yayalardan tut görev sırasında park edilmiş aracın hayalet gibi içine girerek konuşan karakterlere kadar bin türlü hata gördüm. Hatta bir yarış görevinde takla atarak ilerleyen bir araçla bile karşılaştım. Dolayısıyla herhangi bir yanıltma yok. Bu oyun için "Hiçbir hata görmeden oynadım." diyenlere ben kesinlikle inanmıyorum. Şu an bilgisayar yanımda değil, bilgisayara geçine bahsettiğim hatalarla ilgili görüntüleri de konuya eklerim.

Alinir, guzel oyun. Ben sadece ana hikaye oynayip oyunu bitirmistim ve sarmisti, keske hafizamdan silinse tekrar baslasam diyorum ve DLC'si cikinca oynamayi dusunuyorum tekrar.

Oyunu şu an tekrardan oynuyorum. Hatalardan geçilmiyor. Havada yürüyen yayalardan tut görev sırasında park edilmiş aracın hayalet gibi içine girerek konuşan karakterlere kadar bin türlü hata gördüm. Hatta bir yarış görevinde takla atarak ilerleyen bir araçla bile karşılaştım. Dolayısıyla herhangi bir yanıltma yok. Bu oyun için "hiçbir hata görmeden oynadım." diyenlere ben kesinlikle inanmıyorum. Şu an bilgisayar yanımda değil, bilgisayara geçine bahsettiğim hatalarla ilgili görüntüleri de konuya eklerim.

4 ay once ben 1 kere hatayla karsilastim o da Judy duvarin icinden geciyordu yururken, bu kadardi.

RX 6400 ile 20-30 FPS arası oyunu 2 defa bitirdim o para kesinlikle verilir hatta oyunu en üst grafiklerde oynayabilmek için konsolda bir daha alacağım.

Eğer alıp almamak konusunda tereddüt ediyorsanız alın. Sonra pişman olursunuz. Artık hazır assetler ile yapılan en basit oyunlar bile açılışı 200 TL ile yapıyor. Oyunu ilk çıktığı zaman oynayıp buglar yüzünden bırakmış kişiler oyunun halen aynı durumda olduğunu düşünüyor ama bu süreçte güncellemeler ile hataların büyük bir kısmı giderildi. Ayrıca yakın zamanda çıkacak olan "Phantom Liberty" ile birlikte oyuna DLC'yi satın almamış kişilerin de kullanabileceği pek çok yenilik gelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı