Cyberpunk 2077 480 TL!

Hocam AMD kartlarda FSR3'ü neredeyse tüm oyunlarda kullanabilecekmişiz.

Bu kağıt üzerinde görünen ama alt detaylarında çok karmaşık bir olay. FSR 3.0 normalde nedir? FSR 2.0 + Anti-Lag+ + Frame Generation. Buraya kadar tamam mıyız? Güzel.

Tüm oyunlarda kullanabileceğiniz kısım FSR 2.0. Bu daha önce de kullanıyordu RSR'a aşinasınız değil mi? Sürücü üzerinden açılan ama FSR 1.0 kalitesinde çalışan önceki sürüm şey. Heh işe o FSR 2.0 kalitesine çıkacak, fazlası değil. Bildiğimiz FSR 2.0'ı sürücü üzerinden çalıştırabileceksiniz.

Anti-Lag+ zaten RX 7000 serisi kullanmıyorsanız sizi ilgilendirmiyor, normal anti-lag kullanabiliyorusunuz.

Frame Generation kısmı ise RX 6000 ve RTX 2000 serisi/üzeri kartlarda yarattıkları optik akış gücüne göre bir kazanım sağlayacak. Basitçe söylemek gerekirse bir RX 6600 ile RTX 3090 aynı olmayacak. Çok büyük ihtimalle de bundan en kazançlı çıkacak jenerasyon RX 7000 serisi olacak.

FSR 3.0 dediğimiz olay bunların kombinidir.

Şu anda bile bu fiyatların mantığı yok. Ben bu oyunu çalışan biri olarak bile almıyorum ve zoruma gidiyor. Alsam da oynayamadan edemeden yalan edeceğim paramı. Bu oyunu hakkıyla oynayacak gençler ise öyle bakıyor sadece. Neresi mantıklı bu işin ben anlamadım. Bölgesel fiyatlandırma da yalan oldu son zamanlarda. Bunu suistimal edenler sağ olsun, yandı bütün oyuncu kitlesi.
Artık yeni büyük oyunların 70 dolara satışa çıktığı zamanlarda bu fiyatlar iyi bile maalesef, bu oyunlar bize hala yaklaşık 40 dolara satılıyor genel olarak. Tabii globaldeki oyuncuların TR'nin durumunu suistimal etmesinin faturası bize patladı, daha önceden durumlar daha iyiydi. Haklısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı