Çözüldü Cyberpunk 2077 açılış hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AETHM

Hectopat
Resimde belirttiğim gibi bir hata alıyorum. Dosya bütünlüğü doğrulama, DDU ile temiz GPU driver kurulumu yapma gibi şeyleri yaptım ancak düzelmedi.
Ne yapmam gerekiyor?

Sistemim: RTX 2060, AMD Ryzen 5 3600, ASUS Prime X570-P.

Çözüm
Diskiniz ciddi sorunlu. 0.3MB hiç hoş bir değer değil. Oyunu taşıyın ve sonuçtan haberdar edin. Ayrıca diske bir de Bad Sector kontrolü yapın Error Scan altından.
Var mı bir güncelleme?
Hocam, oyunu SSD'e indirince sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.
Doğrulama 10 dakika önce %1'e ulaştı hocam.

Doğrulamayı iptal edin ve HD Tune 5.75 ile diske bir okuma testi yapıp sonucu paylaşın. Health sekmesini de bekliyorum halen.

Alt + PrintScreen > Sosyal > CTRL + V.

Hemen yapıyorum hocam, özür dilerim beklettiğim için.
N* Okuma testi bitti sayılır. Health testini de yapıp atacağım.
Yazma okuma testi ektedir. Health testi de yolda.

Health testi:

Son düzenleyen: Moderatör:

Buyrun hocam doğru yaptım umarım.
Okuma testini Benchmark altından yapar mısın? Bir de tam ekran görüntüsü atma lütfen. Alt+PSC dedim.

Gerçi şu bile yeterli. Eve geçiyorum. Oyunu C'ye taşırız belki akşama.
Beklemedeyim hocam. Küçük bir ara çok hoş olacak Teşekkürler yardımlarınız için.

Hocam, ben Steam'in kendi oyun taşıma aracında problem olduğu için ve taşıyamadığı için kendim ilk önce oyun dosyalarını yedekledim ardından geri yükleme noktasını C diski olarak seçeceğim ve o şekilde aktarma yapmış olacağım.

Bu işlem bittikten sonra dosya bütünlüğü doğrulama işlemini hızlı bir şekilde SSD üzerinden yapacağım.

Not: HDD diskim maalesef çok yavaş olduğu için yedeklemeyi bile 13-14 saat olarak gösteriyor. Oyunu silip ardından temiz bir şekilde C diskine kurmanın vakitten kazanç olacağı kararını aldım.
Yarına kadar oyun yüklenmiş olur diye ümit ediyorum. Yarın herhangi bir problem çıkarsa buraya bildireceğim hocam. İlgi ve alakanız için çok teşekkürler. İyi forumlar.

Diskiniz ciddi sorunlu. 0.3MB hiç hoş bir değer değil. Oyunu taşıyın ve sonuçtan haberdar edin. Ayrıca diske bir de Bad Sector kontrolü yapın Error Scan altından.
Var mı bir güncelleme?
Hocam, oyunu SSD'e indirince sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…