Hocam, oyunu SSD'e indirince sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.Diskiniz ciddi sorunlu. 0.3MB hiç hoş bir değer değil. Oyunu taşıyın ve sonuçtan haberdar edin. Ayrıca diske bir de Bad Sector kontrolü yapın Error Scan altından.
Var mı bir güncelleme?
Mediafire sitesine yükleyin ve linki buraya bırakın.Rapor çıkarttım ama buraya ekleyemiyorum. Nasıl yapacağım ?
Rapor paylaşınız:
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Mediafire sitesine yükleyin ve linki buraya bırakın.
D:\SteamLibrary\steamapps\common\Cyberpunk 2077\Cyberpunk2077.exe-20201211-161115-14960-8452.txtBu şekilde bir dönüt aldım.DirectX İndirme Aracı - Geçmiş | Technopat Sosyal
Şunu kurup dener misiniz?
Sorun yok, kurulmuş. Bing Bar gereksiz zaten.Bu şekilde bir dönüt aldım.
İlginç. Bu indirme aracını indirtme sebebim "d3d8.dll" dosyasının eksik olmasıydı.Bu şekilde bir dönüt aldım.
Dönütte kurulmadı diye bir şey yazmıyor ki. Kaldı ki bu oyun içinİlginç. Bu indirme aracını indirtme sebebim "d3d8.dll" dosyasının eksik olmasıydı.
d3d8.dll çok da gerekli değil. Hatta hiç gerekli değil diyebilirim.Yok hocam sildikten sonra açmaya çalıştığımda direkt yanıt vermiyor problemi aldım. Şimdi sistemi yeniden başlattım bir daha deneyeceğim.Dönütte kurulmadı diye bir şey yazmıyor ki. Kaldı ki bu oyun içind3d8.dllçok da gerekli değil. Hatta hiç gerekli değil diyebilirim.
N* oyuna daldı galiba, sesi soluğu çıkmıyor.
İlerleme var. Tekrar rapor al olmazsa, döneceğim konuna.Yok hocam sildikten sonra açmaya çalıştığımda direkt yanıt vermiyor problemi aldım. Şimdi sistemi yeniden başlattım bir daha deneyeceğim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.