Hocam, oyunu SSD'e indirince sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.Diskiniz ciddi sorunlu. 0.3MB hiç hoş bir değer değil. Oyunu taşıyın ve sonuçtan haberdar edin. Ayrıca diske bir de Bad Sector kontrolü yapın Error Scan altından.
Var mı bir güncelleme?
Doğrulama 10 dakika önce %1'e ulaştı hocam.Health sekmesi demiştim. Bir de bu sürüm kullanın:
HD Tune Pro
Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır.www.technopat.net
Sürücü kaynaklı olabilir sıkıntı. Bakacağız. Doğrulama ne durumda?
Doğrulamayı iptal edin ve HD Tune 5.75 ile diske bir okuma testi yapıp sonucu paylaşın. Health sekmesini de bekliyorum halen.
Alt + PrintScreen > Sosyal > CTRL + V.
Beklemedeyim hocam. Küçük bir ara çok hoş olacakOkuma testini Benchmark altından yapar mısın? Bir de tam ekran görüntüsü atma lütfen. Alt+PSC dedim.
Gerçi şu bile yeterli. Eve geçiyorum. Oyunu C'ye taşırız belki akşama.
Hocam, oyunu SSD'e indirince sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.Diskiniz ciddi sorunlu. 0.3MB hiç hoş bir değer değil. Oyunu taşıyın ve sonuçtan haberdar edin. Ayrıca diske bir de Bad Sector kontrolü yapın Error Scan altından.
Var mı bir güncelleme?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.