Cyberpunk 2077 alınmalı mı?

Bırakın gerekli olanlar düşünsün onu, oyunda inceden de olsa bir kaç göze batmayan buglar var. Onun dışında açık dünyasının çok al benisi yok. Ama görüntü, kalite ve grafik açısından gerçekten efsane. Alınır mı? Alınır. Oynanır da saatlerce.
 
Kimse belirtmemiş ben belirteyim. DLC ile gelecek olan 2.0 güncellemesi geçen yayınlanan trailerdan görüldüğü gibi ve deneyenlerinde belirttiğine göre neredeyse oyunu baştan aşağı değiştiriyor. Bu güncelleme bedava olarak Phantom Liberty DLC'sinin çıkışında yayınlanacak. Yani DLC oyuna sadece yeni bir hikaye ve oraya bağlı bir bölge ekleyecek diyebiliriz. Son olarak 2.0 yayınlanmadan önce oynamaya başlamayın bence. Oyun kötü ondan 2.0 gelince oynayın demişim gibi düşünmeyin sadece oyun baştan aşağıya değişeceği için beklemeniz daha iyi olur.
 
Gereksiz, çöp, leş vb. yorum yapanları zerre kale almayın. Yazmak için yazan kişiler.
Oyun 5 yıldızlık değil elbet ancak hikayesi, oynanışı ve kombatı bence ideal düzeyde. Ana görev bittikten sonra bile bir süre açık dünyada gezebilirsin. Tabii bunu yaparken de sıkılmamak elde değil. Çünkü oyun bitti, yeni görev yok ve yapacak bir şey kalmadı. Yeni gelen DLC'ler ile tekrar oynanabilir.
 

Geri
Yukarı