Cyberpunk 2077 balon mu?

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cyberpunk 2077 oyunu birçok yerde reklamı yapılan arkasında Witcher gibi önemli bir seriyi yapmış şirketin oyunu. Bana oyun çok şişiriliyormuş gibi geldi. Bazı oynanış videolarını izlediğimde atmosfer dışında çok bir şey sunmadığını gördüm. Sizce Cyperpunk bir balon mu? Çıktığında beklentileri karşılayabilir mi?

Çıkışının ardından yoğun eleştirilere, yatırımcıların davalarına, oyuncuların iadelerine ve son olarak PlayStation Store'dan kaldırılmasına kadar birçok olaylar karşılaştıkları için bu saatten sonra tek amaçları kar marjlarını yüksek tutmak olacaktır. Gelecek patchlerden anladığım kadarıyla oyunda büyük çapda düzelmeler olmuş ama üstteki arkadaşın dediği gibi başka hatalar ortaya çıkmış. Dikkat etsinler ellerindeki oyuncularıda kaybetmesinler. Doğru düzgün yayıncılarında oynadığını görmedim millet 1 kere oynadı, sonra tınlayan olmadı oyunu. Bir Mass Effect olmayacağı belliydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı