Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.321
Bir yanlışlık olmalı ya. Ben şimdi bu oyunu açamayacak mıyım bile? 3 gün sonra göreceğiz. Vallahi böyle optimizasyon. Pardon. Olmayan optimizasyon ile çoğu kişi oynayamaz. Gerçekten olay haziran ayında konuşulan "minimum RTX 2080 isteyecek" gibi oldu.
Day one patch ile düzeltirler büyük ihtimalle. Böyle olursa kimse oynayamaz, yavaş yavaş insanlar iade etmeye başlar, hisseler düşer.

Bu ne la? Bunlar o zaman PS4'e falan nasıl çıkartmışlar? Umarım düzeltirler yoksa o kadar ertelemeye rağmen böyle ise ayıptır ayıp! Herhalde patlamaya başladı şimdiden oyun.
PS4'te çamurdan hallice grafikleri bende diyordum ki 2070 super ile 1080p yüksek rt yüksek oynarım diyordum.

Bunun düzelmesi zaman alacak sanırım. Düzelmezse olacaklar düşünülecek gibi değil.
Ben GTX 850M ile 720P'de low ayarlarda 60 FPS çıkar diye hayal ediyordum. Artık oyunu açacak mı diye hayal ediyorum.
Hocam alev alır makine bırakın açmayı. Galiba optimizasyon konusunun düzelmesi uzun süre alacak.

Ben GTX 850M ile 720P'de low ayarlarda 60 FPS çıkar diye hayal ediyordum. Artık oyunu açacak mı diye hayal ediyorum. Galiba oyun çıkar çıkmaz iade edeceğim...
Ben 650 Ti Boost ile oynamanın hayallerini kuruyordum. ☹️

-PC gamer.
"we received a 50GB patch during our review period. Cdpr referred to this patch as the day 0 patch. When asked for clarification whether the patch will be what players were receiving at launch, a cdpr representative told us that the day 0 patch is what people will be experiencing on launch day."
Adamlar ilk gün yaması ile oynamış ve bu kadar bug, glitch, oyun bozan etmen var.
Bu arada oyun 40 saat civarı yan görevler dahil bitiyor. Çok zorlarsanız bir 3-5 saat daha koyma şansınız var. O 170 saatler falan hikayeymiş.
Çok güzel PR çalışması yemin ediyorum asrın PR çalışması polonyalılardan geldi. Ortalama üstü güzellikte bir oyun, ki şu anda bu yıl çıkmış pek çok oyundan halihazırda aşağıda, millet tarafından mesih gibi beklendi-bekletildi.
Halbuki 40-45 saatlik bir FPS-RPG karması. 7.5 yılda oyunun buglarını düzeltememiş olmaları da post-prodüksiyona ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Bas oyunu, yolda düzeriz kervanı demişler.
Neredeyse tüm incelemelerde "döndüğünüz her köşede bir bug var" denmiş.

Umarım umarım inşallah bu görüşte haksız çıkılır hala çok iyimserim performans konusunda optimizasyon konusunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı