Saltopat
Decapat
- Makaleler
- 10
1660 Super performansı yok mu?
Hocam sizin o 1660 Super performansı vardı ya, ha artık o yok.
1660 Super performansı yok mu?
Yüzde 7 oranında bir düşüş var. Tepetaklak olması için daha yüksek bir düşüş gerekmez mi? Kaldı ki bu ay başında, şu an ki durumundan daha da aşağılara düştüğü olmuş?CDPR hisseleri tepetaklak olmuş![]()
Yüzde 7 oranında bir düşüş var. Tepetaklak olması için daha yüksek bir düşüş gerekmez mi? Kaldı ki bu ay başında, şu an ki durumundan daha da aşağılara düştüğü olmuş?
Ben direkt olarak yorumunuz üzerinden hareket ettim. Tepetaklak dediğiniz şey: Bugün değeri 4 olan şeyin, ertesi gün 1 olarak yer almasıdır. Apple, Samsung gibi firmalarda da borsa noktasında inişler-çıkışlar olur. Kelime seçiminizde yer alan "abartıdan" söz ettim.Zaten o düşüşten sonra toplantı yapıp oyunun bir daha ertelenmeyeceğini söylemişlerdi diye biliyorum. Daha oyun çıkmadan, metascore puanları da yüksekken düşüşe geçmiş. Zira sabit kalması bile kötü olurdu çünkü zirve yapacağı beklenir.
Bende de aynı kart var bir bakalım oynanmayacak kadar kötü FPS alırsak iade ederiz.GTX1050'm var, oyunu nasıl iade ediyorduk?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.