Cyberpunk 2077 CD Project RED'e Büyük Kayıplar Yaşattı!

Kötü optimizasyon, hatalar ve buglar olunca normal bir durum. Bu tür sorunlar güncelleme ile düzeltilir fakat 8 yıl yapım aşamasında olan oyunda bunlar olunca bir nebze itibar zedelenir deprem etkisi yaratır. Fakat oyunun hikayesini, atmosferini , dünyasını, detaylarını oynadıkça ben sevdim daha ne kadar ileri gidilebilir bilemem ama adamlar yapmış haklarını vermek lazım.

Ön siparişlerden bile oyunun geliştirme maliyetinin bütçesini çıkarmışlardı diye hatırlıyorum. Büyük bir zarara girdiklerini de düşünmüyorum. İleride kar edeceklerdir elbet. İyi kar etseler de Witcher oyunu hemen çıksa...

GTA 5 ile Cyberpunk aynı kategoride mi sanıyorsun?

Kötü optimizasyon, görevleri kıran büyük bug ve ufak buglar ile maalesef şu anda sorunlu. Fakat oyunun senaryosunu, karakterlerini, mekaniklerini, atmosferi beni fazlasıyla tatmin etmekte. Optimasyon ve Bug sorunları düzeltildiğinde daha iyi olacak.

Abi amma abarttınız oyun güzel işte 2 aya konsollarıda düzeltcez dediler.Ne kadar Rockstar fanboyu varsa oyunu karalıyor.

Genel anlamda çok iyi bir oynanış sunuyor bana, 35 saat oldu neredeyse ve hala çok güzel gidiyor. Hem medyanın hem de kendilerinin yaptığı bazı hatalar yüzünden böyle bir zarara uğradılar. Eski nesil konsollara 2-3 ay geç çıksaydı zarar miktarı çok daha düşük olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…