Merhaba arkadaşlar, oyuna girip alt yazı ve arayüzü Türkçe yaptım, oyunu biraz oynayıp çıktım, sonra oyuna tekrar girdiğimde dil yine ingilizceye döndü, tekrar ayarlardan değiştirdim. Her çıkıp girdiğimde oldu bu. Oyunu oynayan arkadaşlar sizde de böyle mi yoksa sorun tek bende mi?
oyun dosyası içerisinde goggame-1423049311.info diye dosya var 1 KB boyutunda. Sağ click-özellikler-salt okunur tikini kaldırın. Not defteri ile açın. aşağıdaki gibi değiştirip kaydedin.
“language”: “Turkish”,
“languages”: [
“tr-TR”
],
Oyunu Steam üzerinden açtığımızda ayarlardan Türkçe de yapsak tekrar açtığımızda her seferinde dil İngilizceye dönüyor. Bu rehberde oyunu Steam üzerinden başlatırken nasıl kalıcı
Oyunu Steam üzerinden açtığımızda ayarlardan Türkçe de yapsak tekrar açtığımızda her seferinde dil İngilizceye dönüyor. Bu rehberde oyunu Steam üzerinden başlatırken nasıl kalıcı
oyun dosyası içerisinde goggame-1423049311.info diye dosya var 1 KB boyutunda. Sağ click-özellikler-salt okunur tikini kaldırın. Not defteri ile açın. aşağıdaki gibi değiştirip kaydedin.
“tr-TR”
],
Hala çözüm arayanlar varsa (korsan kullananlar ya da diğerleri için) Cyberpunk klasör içindeki sırayla "archive/pc/content" klasörü içindeki lang_tr_text.archive ve lang_en_voice.archive dosyaları -HARİÇ- "lang" ile başlayan diğer dil dosyalarını silin. Oyun içinde İngilizce seslendirme ve Türkçe arayüzünden başka bir şey kalmayacağı için mecbur Türkçe açıyor. (silmeden önce yedek alabilirsiniz her ihtimale karşı).
“tr-TR”
],
“tr-TR”
],