Cyberpunk 2077 iyileşir mi?

3080 ile 4K RTX açık bir şekilde 30 FPS alarak bitirdim. Rezalet bir performansı vardı. Bakalım 3080 kartımı 3090 ile değiştirdim siparişimin gelmesini bekliyorum. Nasıl performans alacağım merak ediyorum.

3080 ile 4K RTX açık bir şekilde 30 FPS alarak bitirdim. Rezalet bir performansı vardı. Bakalım 3080 kartımı 3090 ile değiştirdim siparişimin gelmesini bekliyorum. Nasıl performans alacağım merak ediyorum.

Yamalar da biraz işe yarıyor. 5500XT 8 GB ile 1080P ultra ayarlarda 30-35 FPS alıyordum artık 35-40 FPS alıyorum. AMD sürücüleri mi, oyunun yaması mı fark ettirdi bilmiyorum ama 1.20 yamasından beri gözle görülür iyileşme var bana göre.

Cyberpunk 2077 için bir sürü gerçekleştirmeyen vaatler olduğunu duydum ve bazı şikayetler... Örneğin şehrin yaşadığını hissettirmemesi, NPC'ler vs... CD Project bu şikayetleri, vaatleri patchler ile düzeltir mi?
FPS düşmesi problemini çözmüşler, bazı buglar çok kanser edebiliyor. Onlar da göz ardı edilip, oynanabilir.

Oyun çıktığından beri söylüyorum yine söyleyeyim: Bug, optimizasyon falan bunlar düzelecek şeyler ki düzeldi bayağı ama yapay zekayı hiçbir zaman düzeltemeyecekler. Oyuna şu an "efsane" diyemiyorsam en büyük sebebi o iğrenç yapay zekası. Ayıla bayıla oynadım oyunu ama yapay zekası ve şehirin ruhsuzluğu bitirdi beni. Oynayacaksanız alın oynayın bence şu an. Yıl sonuna kadar DLC'si de gelecek zaten.

@310093 orası öyle. Oyunu eksik çıkardılar zaten oyunun ilk hali konsollarda çöktü, AMD işlemci kullananlarda sanal çekirdekleri kullanmadı. 1.04 yaması çıkana kadar HEX koduyla biz açıyorduk çekirdekleri. Benim üzüntüm bunlar düzelir, eklenir ama 3 farklı hayat yolu, RPG bunları söktüler oyundan. Seçimlerin neredeyse bir halta yaramadığı, hikayenin dümdüz ilerlediği, çetelerin bile bir işe yaramadığı oyunu kimse beklemiyordu o kadar reklamdan sonra.

Oyun çıktığından beri söylüyorum yine söyleyeyim: Bug, optimizasyon falan bunlar düzelecek şeyler ki düzeldi bayağı ama yapay zekayı hiçbir zaman düzeltemeyecekler. Oyuna şu an "efsane" diyemiyorsam en büyük sebebi o iğrenç yapay zekası. Ayıla bayıla oynadım oyunu ama yapay zekası ve şehirin ruhsuzluğu bitirdi beni. Oynayacaksanız alın oynayın bence şu an. Yıl sonuna kadar DLC'si de gelecek zaten.
Çok güzel anlatmışsın. Şehirde gerçekten acayip bir ruhsuzluk var, sadece bana öyle geliyor sanıyordum.

Oyuna yüksek beklenti olmadan bir kaç gün önce başladım. Başarılı olduğu taraflar bana keyif verdi. Keyifle oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı