Cyberpunk 2077 fiyatı artar mı?

CDPR Cömert bir firma olduğu için böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
Cömertlik oyunu zararına satmak değildir, cömertlik dediğin oyunda ücretsiz DLC veya paket verilirse olur.

Firmaları ''Noel Baba'' sanmayın. Aylardır fazla mesai yapan çalışanlara sormak lazım o cömertliği. Diğer firmalara göre daha akılcı davrandığı bariz, yine de cebimize bir 2077 sıkıştırmayacak.
Çalışanların o kadar sorun yaşadığını sanmıyorum, zaten evlerinde çalıştıkları için fazla mesai düşündüğümüz gibi olmamıştır. CDPR çalışanlarına, Rockstar gibi davranacak bir firma değil. Eğer olsaydı çoktan bilgiler sızardı, 1111 çalışan var sonuçta illa ki birisi patlatırdı 🙂

Eminim ki bu oyun 300-350 liraya ön sipariş olsa daha fazla satılacaktı. Sırf uygun fiyatlandırma yüzünden fiyatının daha da düşeceğini umarak almayan o kadar çok kişi var ki. Ancak düşündükleri gibi olmayacak. Yahu oyunun kendisini geçtim. Türkçe dil desteğini geçtim. Ülkemize özel uygun fiyatlandırmasını geçtim. El insaf oyun piyasasına bir bakın. Benzeri oyunlar kaç paraya satılıyor? Bu fiyatı şu karşılaştırdığınız "The Witcher 3" gibi miadını doldurduğu zaman ancak görürüz artık. O oyunu gömmek değil amacım bu arada hala çatır çutur oynarım.

Evet dediğinizde haklısınız oyun ülkemizde gerçekten çok uyguna satılıyor 30 Euro'dan daha az bir fiyata satılıyor. Açıkçası korkum şu oyun çıktıktan sonra 350 400 veya daha fazlaya satılması Horizon Zero dawn örneği gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı