Cyberpunk 2077 fiyatı düşer mi?

Fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Aksine çok daha fazla olabilir. İlk çıktığı zaman aldığım FM20 bile 2-3 ay geçtikten sonra 100₺ zamlandı. Fırsatını bulmuşken alın.
 
Oyunun ucuz olmasının tek sebebinin parayı multiplayerdan kıracak olduğunu düşünmem. Ne kadar çok satarsa online moda o kadar çok kişi para yatırır. Ön siparişten çıkınca fiyatı artabilir ama düşmez.
 
Ne de güzel sallamışsın. Kaynak neresi?
Adamlar oyun çevirisi yapıyordu, ne korsanı?
Google'a yazman yeterliydi.


Vay, demek büyük bir kesim. Neyse.
Senin çevren fakir diye Türkiye'yi öyle sanma. Büyük kesim dediğimden de ne anladın bilmiyorum doğrusu ama dünyada birileri zenginleşirken başka birisi fakirleşir. Düzen böyle işler, özellikle Türkiye'de. Makas sürekli açılıyor güzel ülkemde. Hâkim/savcı maaşları olmuş 17.000, staj görenleri bile teğmenden çok alır olmuş. Daha 4 yıl önce 1.sınıf savcılar 10.000 zor görüyordu. 3 öğretmen tanıdığımın birisinde 3 tane ev, birisinde 1 dubleks ev, jip ve diğerinde de 1 haftada 2 144 Hz monitör alacak para var. Evet, birini yumruklayıp kırdı sinirden. Bunlar öğretmen bir de. Güya 5000 TL alıyorlar aylık.

Hiç lüks alışveriş merkezlerine gittin mi bilmiyorum ama D&R'de fiyatına bile bakmadan çatır çutur 3-4 oyun alıp giden birçok kişi gördüm. Kısaca emin ol fiyatı 700 TL de olsa yine gayet satar. Aynı 9000 TL'ye konsolların satılacağı gibi. Aynı 3080'lerin, iPhone 12'lerin, MacBook Pro'ların satılacağı gibi.

Kaldı ki 750 TL'ye koyup 3'te 1'ini satsa bile hemen hemen aynı kapıya çıkar. Olay daha çok para kazanma olsaydı bütün oyun şirketleri bölgesel fiyatlandırmaya giderdi merak etme.
 
Merhaba, Cyberpunk 2077 için ön sipariş vermeyi düşünüyorum. 250 TL olması beni biraz zorluyor tabii. Sizce biraz bekleyip ileride mi almalıyım, yoksa şu anki fiyatından daha pahalı bir konuma gelebilir mi?
Uzun bir süre iniceğini sanmıyorum. Epicten kupon kullanarak alabilirsiniz ya da indirim bekleyin derim.
 

Geri
Yukarı