Cyberpunk 2077 FPS sonuçları

Beklenene göre çöp dediğimi belirttim. Herhalde Türkçenizde de sorun var.
Bu forumda bu oyuna şaheser, başyapıt, 1 numara, en iyisi! diyen bir kitle mevcut daha oyun çıkmadan. Zamanla alışıyorsunuz.
Yahu adamlar bug fix yapıcaklar diye mutlu oluyorlar. Eskiden olsa gömülür üstüne toprak bile atılırdı oyunun. Bunu beklemiyorum tabi ki ama saçma övgüler alıyor.
9 yıl boyunca ya Keanu Reeves ile takılmışlar ya da oyun yapmak yerine 30 milyon tane trailer yapmışlar. Tebrikler CDPRED. Bir heyecanlandırdılar bizi...
Optimizasyon? Kötü.
Yan görevlerin hikayeye etkisi? Yok.
Kaynağım da en saygın oyun incelemecilerinden olan GameSpot.
şu yazındada göremedim. Beklenene göre çöp ifadesini.
Kaç kere ertelendiğini unuttum. CDPR artık minik bir stüdyo değil. Beklentileri karşılaması isteniyor. Ama karşılamayacak.

9 yıl boyunca ya Keanu Reeves ile takılmışlar ya da oyun yapmak yerine 30 milyon tane trailer yapmışlar. Tebrikler CDPRED. Bir heyecanlandırdılar bizi...
Optimizasyon? Kötü.
Yan görevlerin hikayeye etkisi? Yok.
Kaynağım da en saygın oyun incelemecilerinden olan GameSpot.
şu yazındada göremedim. Beklenene göre çöp ifadesini. Konunun en başında yazdığınız şey bu.
Hocam salın bence oyunun ilk çıkışın da çöp diyenler mi dersin balon patladı mı dersin daha çıkmadan neler neler yazdılar oyun izlediğim kadarıyla kaymak gibi akıyor dediklerine pişman olup R yapacak olanlar olacaktır illahi .

3 konuya aynı anda yazıyordum dediğim gibi. Birinde belirtmiş olmalıyım. Yanlış anlaşıldıysa pardon. Ben de ortalama üstü olacağını biliyorum zaten.
Hocam hiç uğraşmayın bence. Ben sayfalarca mesajınızı okudum dün oyuna o kadar ağır eleştirilerde bulunduğunuzu görünce forumdan bile çıkmak istedim. O kadar saçma ve gereksiz yorumlardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı