Hocam spoiler derdiniz varsa 1 gün sabredin. Sonra oynarsınız ben öyle yaptım biliyorum çok zor ama başarabiliriz.Konuya alakasiz ama twitch’te spoilersiz oynayan biri var mi ya kime baksam hikayeye girmis direk.
Bakacağız.1650 ile 900P düşük-orta ayarlar arasında 60FPS oynamayı düşünüyorum, yanlış mı acaba?
Yoktur tabi ki de.Konuya alakasiz ama twitch’te spoilersiz oynayan biri var mi ya kime baksam hikayeye girmis direk.
Sanırım yok ben nomad seçeceğim için nomad hikayesi ile oynayan değilde diğer oynayanlara hikayeyi kavramamak adına karışık karışık geziyorum.Konuya alakasiz ama twitch’te spoilersiz oynayan biri var mi ya kime baksam hikayeye girmis direk.
Cikisina kadar zaman gecsin diye yaHocam spoiler derdiniz varsa 1 gün sabredin. Sonra oynarsınız ben öyle yaptım biliyorum çok zor ama başarabiliriz.![]()
Ben onlarla da oynayacagim icin giremedim vallaSanırım yok ben nomad seçeceğim için nomad hikayesi ile oynayan değilde diğer oynayanlara hikayeyi kavramamak adına karışık karışık geziyorum.
Aynen dostum ben de. Elim ayağım titriyorHocam spoiler derdiniz varsa 1 gün sabredin. Sonra oynarsınız ben öyle yaptım biliyorum çok zor ama başarabiliriz.![]()
Elim ayağım titriyor. 2013'de duyurulduğundan beri her E3'de gözlerim bu oyunu aradı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Beklentim çok aşrı değil kendimi frenlemeyi başardım.Hocam spoiler derdiniz varsa 1 gün sabredin. Sonra oynarsınız ben öyle yaptım biliyorum çok zor ama başarabiliriz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.