Siz Cyberpunk 2077'yi beğendiniz mi?
O kadar sene çıkmasının beklenmesi ve çıkınca da çok fazla hatanın olduğu bir oyunu eleştirmek zor açıkçası ama, oyun oynanabilir yine de hoş gözüküyor.
Siz Cyberpunk 2077'yi beğendiniz mi?
Bu bana biraz abartı geldi. Masaya çık tepin istersen ?Hayır rezalet iğrenç bir oyun. Hataları, yansımamızın olmaması, npc aptallığı ve bunlarda yetmez gibi PS deki sorunlar varken bu oyun alınmamalı.
Oyunu oynadığınıza emin misiniz? NPC saçmalığına ben de katılıyorum. Fakat buglar öyle oyunu bozacak dev buglar değil her saniye çıkmıyor. Oynanacak düzeyde. Ve yansımamızın olmaması ne gibi sorun çıkarır?
PC üzerinden oynadım gayet keyif verdi dediklerinizin hiç biri doğru değil. NPC saçmalığına gelirsek tamam yapay zeka kötü buna bir şey demiyorum fakat yansımamızın olmaması oyunu ne tür etkiliyor anlamış değilim.PS deki yüklenme sorununu biliyor musun?
Işın izleme aç bakalım yansıma var mı yok mu. Işın izleme açık değilken her sahnede gerçek zamanlı yansıma beklemek saçmalık. Aynadan bahsediyorsan orada büyük patladın zaten, ne olursa olsun aynalar direkt yansıtıyor arkada olan biteni.Hayır rezalet iğrenç bir oyun. Hataları, yansımamızın olmaması, NPC aptallığı ve bunlarda yetmez gibi PS'deki sorunlar varken bu oyun alınmamalı.
Yani oyundaki bütün canlıların yansıması olup bizim olmaması ve araba tekerlerinin ne sıkarsak sıkalım patlamaması ve bir araçta tekerlerin patlaması fakat sadece texur'un bozulması ve firen yapınca gene duman çıkması garip değil mi? bide araba ile denizden gidince duman çıkıyor tekerlek altlarından.PC üzerinden oynadım gayet keyif verdi dediklerinizin hiç biri doğru değil. NPC saçmalığına gelirsek tamam yapay zeka kötü buna bir şey demiyorum fakat yansımamızın olmaması oyunu ne tür etkiliyor anlamış değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.