Cyberpunk 2077 güzel mi?

Oyunu oynadığınıza emin misiniz? NPC saçmalığına ben de katılıyorum. Fakat buglar öyle oyunu bozacak dev buglar değil her saniye çıkmıyor. Oynanacak düzeyde. Ve yansımamızın olmaması ne gibi sorun çıkarır?

Oyunu oynamadan bazı oyun eleştirmenlerinin söylediklerini tekrar ediyorlar. Yanlış anlaşılmasın oyun eleştirmenlerine bir şey demiyorum. Onların işi bu her gördüğü hatayı söyleyecekler fakat oyun eleştirmenlerinin genellikle eleştirdiği şeyler normal oyuncuyu alakadar etmez. Yapay zeka dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım ben oynarken.

PS deki yüklenme sorununu biliyor musun?
PC üzerinden oynadım gayet keyif verdi dediklerinizin hiç biri doğru değil. NPC saçmalığına gelirsek tamam yapay zeka kötü buna bir şey demiyorum fakat yansımamızın olmaması oyunu ne tür etkiliyor anlamış değilim.

Oyunu indirsem de çöp, indirmesem de çöp. Çöp olduğu için konsoldan oynayanların (oynayamayanların) paralarını iade ettiler. Hikayesi iyi olabilir ama sadece hikaye için beklemedik, beklentim yüksekti benim. Şu gördüğüm buglardan ve sorunlardan sonra indirmem için hiçbir sebep yok. Ben zaten böyle buglara falan uyuz olurum. Bir de 250 lira verip çok beklediğin oyunda böyle bir şey varsa, bu uyuz etmez de ne eder? CDP çuvalladı, oyunu oynayamadıktan sonra dünyanın en iyi oyunu olsa kaç yazar?

Hayır rezalet iğrenç bir oyun. Hataları, yansımamızın olmaması, NPC aptallığı ve bunlarda yetmez gibi PS'deki sorunlar varken bu oyun alınmamalı.
Işın izleme aç bakalım yansıma var mı yok mu. Işın izleme açık değilken her sahnede gerçek zamanlı yansıma beklemek saçmalık. Aynadan bahsediyorsan orada büyük patladın zaten, ne olursa olsun aynalar direkt yansıtıyor arkada olan biteni.
Ayrıca PS'de olan sorunlar bizi ilgilendirmez, PS'de oynayanlar almasın. PS diye genellemen de saçma ayrıca, sadece PS4 ve XBOX One'da sorunlu çıktı. Yeni nesil konsollarda sıkıntı yok.
Hatalar ve buglar da oyunu bozacak şiddette değil. Görüp yolunuza devam edebileceğiniz düzeyde.
Biraz boş haterlık mı sezdim acaba?

PC üzerinden oynadım gayet keyif verdi dediklerinizin hiç biri doğru değil. NPC saçmalığına gelirsek tamam yapay zeka kötü buna bir şey demiyorum fakat yansımamızın olmaması oyunu ne tür etkiliyor anlamış değilim.
Yani oyundaki bütün canlıların yansıması olup bizim olmaması ve araba tekerlerinin ne sıkarsak sıkalım patlamaması ve bir araçta tekerlerin patlaması fakat sadece texur'un bozulması ve firen yapınca gene duman çıkması garip değil mi? bide araba ile denizden gidince duman çıkıyor tekerlek altlarından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı