Cyberpunk 2077 güzel mi?

Oyun muhteşem. Sadece parasına değmez o kadar. Bug falan da gözle görülecek, abartılacak kadar yok. Çamur atanlar kulaktan dolma bilgilerle gelen oyunu hiç oynamamış insanlar.
Hocam oyunu hiç oynamadım doğru ama oynamış kadar oldum Steam'da 20-30 arkadaşım satın aldı hepsi iade etti adam 3080 ile 4k oynayamdaı oyunu şaka mısınız Hocam savunduğunuz oyuna bakın.

Hocam oyunu hiç oynamadım doğru ama oynamış kadar oldum Steam'da 20-30 arkadaşım satın aldı hepsi iade etti adam 3080 ile 4k oynayamdaı oyunu şaka mısınız Hocam savunduğunuz oyuna bakın.
Hocam neden savunmayayım, oynuyorum gayet zevk alarak, millet oyunun hakkını yiyor, o yüzden yazıyorum bu kadar yazıyı.

Yine de güncel oyunlarla kıyasladığımızda fiyatı gayet uygun diye düşünüyorum, örneğin Back 4 Blood diye bir oyun çıkacak yakında ve Ultimate sürümü 1000 TL, onu gördünüz mü? CDPR ücretsiz ek paket çıkaran da bir firma, hem o açıdan hem de Türkçe olması açısından kesinlikle verilir 250TL bu oyuna ama tabii PS4 sürümü için aynısı söylenemez.
Elma ile armutu kıyaslıyorsunuz. Back 4 Blood'un normal sürüm pc versiyonu da 249₺. Ultimate sürümü 399₺. Yani o da Cyberpunk fiyatında bir oyun.

Elma ile armutu kıyaslıyorsunuz. Back 4 Blood'un normal sürüm pc versiyonu da 249₺. Ultimate sürümü 399₺. Yani o da Cyberpunk fiyatında bir oyun.
Doğru diyorsunuz, örnek olarak aklıma o geldi, PC fiyatına bakmadan yazmışım, her neyse yine de Cyberpunk 2077 gibi bir oyun için 250 TL verilebilir diye düşünüyorum hala.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı