Cyberpunk 2077 Hakkında Beklentileriniz

Cikolatali Helva

Hectopat
Yer
Castle Wolfenstein
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki yarına Cyberpunk 2077 çıkıyor ve bu konu hakkında sosyalin düşüncelerini merak ettim.

Şimdi, kendi adıma konuşmam gerekirse Cyberpunk 2077 biraz fazla hyplenıyor gibi. Bu tür bir Hype'ı hiçbir oyunun karşılayacağını düşünmüyorum.
Tabi ben oynayamayacağım. Ancak neyse ki Dost Kayaoğlu diye bir kanal var. Her neyse konuya dönersek, Cyberpunk 2077'nin gerçekten kötü bir oyun olacağını düşünmüyorum. Ama ne bileyim, beni çok heyecanlandırmıyor. Bir kere FPS olması benim için kafadan eksi ile başlıyor. Yanlış anlaşılmasın FPS oyunlarını seviyorum. Ancak Cyberpunk 2077'nin TPS olması lazım gibi geliyor bana.

Eksi olarak aslında başka bir şey bulamadım. Ancak dediğim gibi, abartıldığı kadar iyi bir oyun olmayabilir. Ha tabii ki CD PROJEKT RED yine bir şahaser çıkaracağından hiç şüphem yok. Yine bizi çok iyi bir oyun bekliyor gibi duruyor. Fakat ben elektrik alamadım.

Peki sizin düşünceleriniz nedir?

Arkadaşın dediği gibi kasmasın yeter.

16'sına kadar vizelerim var. Sonrasında 6 Ocak'a kadar boşum. O arada oynayacağım. Umarım ben oynamaya başlayana kadar ufak ufak patchler aracılığıyla buglar azalır bir nebze de olsa.

Hocam bence güzel bir oyun olacak. Fakat çok fazla insanlar beklenti içine girdiler. Ve oyundan her şeyin mükemmel olması bekleniyor. Cyberpunk 2077 oyununda araba sürmesi, dövüş sistemi, vuruş hissi gibi detayların mükemmel olması bekleniyor. Fakat Cyberpunk 2077 oyunu bir rol yapma oyunu. Bu konuda insanlar çok fazla eleştirecek. Örnek olarak araba yarışı seven bir insan bu oyunu oynadığı zaman araba sürmesi keyifli değil deyip laf söyleyecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı