Cyberpunk 2077 Hakkında Yeni Açıklama Yapıldı

Rezillik üstüne rezillik. Xbox One 10-20 FPS arası, PS4 15-25 FPS zor alıyor. PC’lerin gücüne göre kıyaslarsak PC sürümüde çok farklı değil. Çıktığı gibi bir başyapıt olma şansı varken kendi ayaklarına sıktılar. Büyük ihtimal önümüzdeki seneler halâ adından söz ettirecek belki ama bu olaylar oyun tarihine kara bir leke olarak geçti bile. Belki de son yılların en beklenen oyununda böyle bir şeyin asla olmaması lazımdı.

Onu kastediyorum zaten. Oraya çıkması sorundu. Ama o kısımda haklısınız söz verildi. Bazıları da "Kaç yıllık konsol olur böyle" diye kendini rahatlatmaya çalışıyor. Böyle olmamalıydı.

Recep abi iade etmeye çalışıyor bile. :/

Yaziyi neden tam okumadiniz? Yazinin sonunda net bir sekilde "Ozur dileriz, isterseniz oyunlarinizi iade edebilirsiniz. Eger satin aldiginiz yer iadenizi kabul etmezse bizimle iletisime gecin, size yardim etmek icin elimizden geleni yapacagiz." bunun neresi bir rezillik anlamadim. Bana gore bu anlik olarak yapabilecekleri en iyi seydi ve yapmislar.

Bizim dediğimiz de baştan bunu stabil olarak çıkartmalarıydı. Yoksa bu yaptıkları tabii ki harika bir şey. Oyunculara bu hakkı, yani hakkı olanı vermesi iade ettirmesi gayet alkışlanır hareket.

Önceki nesillere çıkarmak bence yanlış bir seçenek değildi. Üstüne üstün zaten bu oyun 7 yıldan beri planlanan bir olay. Dün yapmışlarda yarın çıkmış misali değil. Ellerinde PS4 ve Xbox One ile çok önceden uğraşmış olmalılar.

Ayrıca CD bence kalfa statüsünde bir şirket her platforma çıkarmaları her baba yiğit şirketin harcı değil. Bunu W3'de PS4 sürümlerinin başında da başları ağırmıştı. Şu anda yaşıyorlar ama sırf bu sıkıntıları yüzünden hikayesel anlamda olmasa bile TLOU2 kadar linç yemez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…