Cyberpunk 2077 Hakkında Yeni Açıklama Yapıldı

Boş verin hocam. Bu arkadaş "PS2 bozuldu." Diye yalan söyleyen arkadaş değil mi?

İşte burada hata CD Project'de ve oyuncularda. Oyuncular tutturdu çıkarın artık diye bunlar da oyuncu baskısına dayanamayıp ne olursa olsun dedi. Oynayan oynuyor oynayamayan hemen yapıştırıyor linçi. Ben hem oyun çıksın diye linçleyen hem de oyun çıktıktan hatalı diye linçleyen kesime sinir oluyorum. Halo Infinite'in yaptığı gibi belirsiz bir şekilde 2021'e ertelemelerini tercih ederdim açıkcası.

Açıkçası oyunun optimize sorunları bir şekilde halledilir. Ben oyunda hikayeye çok müdahale edemediğimizi düşünüyorum. Bu konuda yanlış düşünüyor olabilirim. Eğer hikayeye hükmedebileceksek biri nasıl hükmedebileceğimizi anlatsın aydınlanayım.

ps2 kapanıyor - YouTube

Buyurun. O konuda belirttiğim gibi kapanıyor. Artık ekran bile gelmeden kapanıyor. Yabancı forumlarda bu ekranı alan birçok insan var. İster inan ister inanma. Zaten ben niye PS2 bozuldu diye yalan söyleyeyim ki?

Yine oyunu patlatanlar gelmiş, bir bitmediniz. Sizi Turbox marka PSU konusuna alalım.

Bunları geçecek olursak oyunun kendisi gerçekten başyapıt seviyesinde. Optimizasyon sorunları da giderilince tadından yenmez. En baba RPG’lerden Skyrim bile bug mevzusundan çok çekti. Aceleye geldi, tat kaçırıcı bir mevzu ama toplanamayacak bir sorunu yok. Fakat PC optimizasyonu ve eski nesil konsol versiyonu cidden sorunlu.

GTX 980 Tİ ile zorlanıyorum şu oyunda. Umarım çözerler şu optimizasyon işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…