Sürprizbozan Cyberpunk 2077 incelemesi!

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben 2. son ile bitirmeye karar vermiştim 16 saat sürmüş speedrun gibi oynamışım gibi geliyor ama çok sakin oynamıştım aslında bir diyaloğu bile atlamadım .
Evet hikayesi biraz kısaydı. Olaylar yan görevde bitiyor. Çok güzel ve çok uzunlar. Yap yap bitmiyor.

Hocam oyun gerçekten bitmiyor. Yan görevlerde bile hikaye var. Ve yan görevler tekrar etmiyor. Gerçekten iyi yapmışlar oyunu.
Evet incelemede de bahsettim zaten. Çok güzellerdi tekrar etmiyorlar ve her birinin detaylı kurgusu vardı. Muhteşem hazırlanmış bi yan görevi örnek verdim bende incelemede.

Harika inceleme hepsine katılıyorum. Tek hoşnutsuzluğum kısa sürmesi ana hikayenin. Uzun zamandır beklediğim ve oynadığım en iyi oyundu.
Benim bitirdiğim sonda v şehir efsanesi olup afterlife patronu zengin biri oluyordu ve o uzaydaki arasaka üssüne doğru yola çıkıyordu.

Oyun gerçekten sağlam ve potansiyeli aşırı yüksek. Zamanla her şey yerine oturunca çok daha keyifli olacaktır benim bitirdiğim sonda:

Rogue öldü johnny V'nin bedenine geçti ve v Alt'ın parçası oldu Johnny'nin sonda yaptığı güzel konuşmalar vardı bayağı etkiledi beni. Sanırım en üzücü son buydu.

Yan görev kasıyorum kollarıma bıçakları taktım ek iş yapıyorum baya eğlenceli. Oyun kesinlikle ana görevler hemen bitirilerek oynanmamalı yan görevler aşırı zevkli ve hikaye bitmeden o özellikleri toplamak baya güzel olacaktır. Şu an Johnny'nin porschesini kazanmaya çalışıyorum ancak hangi görev bulamadım.

Benim sonum böyle değildi kıskandım şuan.
Hocam ben biliyorum hangi görev olduğunu yan görevlerden biriydi isterseniz söyleyebilirim adını.

Adam smasherı takip ettiğin görevlerde alıyorsun.

Benim sonum böyle değildi kıskandım şu an.

Ben çok tatmin oldum ama kısa sürdü işte. Baştan başladkm corpo olarak night City'nin altına üstünü getireceğim bu sefer. Girilmedik delik kalmayacak. Sonra nomad olarak. Böyle bir döngüye sokucam kendimi özellikle b ahsettiğim sonda afterlife kapısının önündeki gardiyanın bize olan konuşması çok iyi

Başkası için öldürmek görevini deniyordum o görev mi acaba?
Görevin adını tam hatırlamıyorum ama ingilizce adı Chippin'ln di internetten baktım türkçeye çevirmeye ingilizcem yetmedi. Rogueyle intikam almaya giderken bi adam yerini söylüyordu konteynırın içinde buluyordunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…