Cyberpunk 2077 İncelemesi

Oyunu çıktığı gün oynadım. Ve sadece diyorum ki keşke şu buglar vs. olmadan önce çıksaydı. Tepkiler çok olumlu olurdu. Oyun cidden güzel. Cidden uğraşılmış hikayesine sunumuna vs. oynanışı mekanikleride iyidi. Özellikle hikayesine ve yan görevlerine bayıldığım bir oyun. Hele o son görev yok mu? Beni çok etkilemişti. V'nin şarkıyı mırıldandığı kısım falan tüylerimi ürpertmişti. Ama insanlar oyuna bakıp oyunu eleştirmek yerine sadece buglarına baktılar. Tek odak orası oldu ve buda bence iyiyi görmelerini büyük ölçüde etkiledi. CDP bu oyunu bugsız çıkarsaydı cidden alacağı tepkinin büyük ölçüde olumlu yöne kayacağını düşünüyorum.
Sizinle tamamen aynı düşüncedeyim.
 
Haklısınız hocam. İncelemenize yorum yaparsam: Bence güzel bir inceleme. Güya en son 33 GB'lık güncelleme aldı ve hatalar büyük oranda azaldı ama nedense bende sürekli çökmeler oluyor.
Her patch attıklarında sayfanın en altında "Her PC'de düzelmemiş olabilir." yazıyorlar. Sanırım sizin PC'nizde de düzelmedi. Bildiğim kadarıyla 1-2 tane daha büyük güncelleme gelecek. Ondan sonra rahatça oynarsınız.
 
Şu "çöp, değmez, fıs, buggame" tarzı yorumlara kimsenin takılmaması lazım withcer 3 ilk çıktığı zaman da çok bug vardı ve zamanla düzeltildi Cyberpunk 2077'nin hikayesi çok süper olmasa da gayet sürükleyici ve sizi oyunun başında tutmayı başarıyor boşuna oyuna gübre atmayın.
 
Aradığım herşey var ben bunoyuna ilk çıktığından beri on yargılı bakmamıştım artık herkesin ağzında cyberbug vardı tabi benim oyniyacagim hikaye göçebeydi izlediğim YouTube rler sokak çocuğu veya şirket oynuyordu tabi ben sokak çoğunu izledim işte sokakta geçeni izledim ilk tabi hepsini izlemedim bende oyniyacagim oyunu bütün hikayesini ilk çıktığı zaman izlemiştim tamam çok bug var ama atmosfer müzikler manzaralar fekan beni benden aldı dedim benlik bu oyun gerçekten olmuş atmosfer müzikler bide hikayede güzel başlangıç yapmış ben kötü bulnadim ilk ciktiginda dedim oynatır zaten bu adamlar witcher gibi bir evren iyi tasarliyorlar diye tahmin ediyorum ama kent bide gelecek gibi bir kentte sorunlar olur hayli hayli ben witcherda oynamadım oyniyacagim her oyunun insALLAH sadete gelim şimdide artık dedim iyi diyen beni anlayan birisi çıksın karşıma çıktı zaten benim senin gibi düşünen çok insan var da ben rastlamadım zaten çokta satmış eylülü bekliyom PC alacağım ozmn oyniyacagim inşALLAH tekrardan yargıların dan dolayı teşekkür ederiz
 
Oyunu oynadım oyundaki her şey aksiyon üzerine oyun rpg değil yan görevde savaş her şey savaş. Hikayeye iyi denilebilir ama sonu bir yere bağlanmıyor. Her endingi oynadım ve hiçbiri güzel gelmedi.
 
GTA 5 den sonra fazla teknolojik ve absürt bir atmosferi var mesela şöyle düşün pubg ve call of duty pubg daha çok sarıyor sade sıradan oynanış.
 

Geri
Yukarı