Cyberpunk 2077 İndirimli Alma Yöntemi

Benim hiçbir arkadaşım Epic Games'te oyun oynamıyor aynı zamanda bir pazar yok ve bu oyun piyasası arada bir bedava oyun vermekle olmaz bu sadece üye kazanmak içi yaptığı bir şey ama yalan değil bende Watch Dogs 2'nin Gold Edition'ı 29 TL'ye almıştım sadece acayip indirim için kullanıyorum.
Tencent Games ile bağlantısı olan herkes aslında Epic oyuncusudur. İkincisi daha geliştirmede olan bir satış sitesi Epic Games. En azından her Allah'ın günü güncellemiyor kendini.

Cyberpunk için demiyorum ben genel olarak Epic'ten bahsediyorum Epic hayranıysanız gidin alın ama ben Steam kullandığım için sürekli oynayacağım bir oyunu aktif kullandığım Steam'den alırım.

Siz de Steam hayranı oluyorsunuz sanırsam?

Bu bile pahalı. Oyunun bugları düzeltilmeden ve Online gelmeden alınmaz daha. Oyunun hikayesi 25 saatte bitiyor, senaryolu yan görevlerde 4-5 saatte bitiyor. Geriye ise Ubisoft'un uyguladığı birbirinin aynısı klon görevler var.

Yaklaşık 50 saat oynadım ve görevler dışardan aynı görünebilir ama değil sallamayın lütfen.
Siz de Steam hayranı oluyorsunuz sanırsam?

Evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı