Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

GTA IV bitti çok oyunculu bile kaldırıldı. GTA 5 hala satılmaya devam ediyor.
GTA V sevmem ama başarılı oldular. Çünkü GTA V, neredeyse gerçek hayatı ele alınarak yapılmış. Ama dünyası uçuk. Oyunda karakterlerin eşleri, karakterler hep aldatıyor mesela XD.

1 aYa dÜzELeCeK olaN buGları iLe göMeLiM
Madem 1 aya düzelicek niye şimdi çıkardılar veya ellerinde doğru düzgün bir oyun yokken niye tarih verdiler? Bazı buglar düzelebilir ama direk oyunun kendisi sıkıntılı. Mekanikte sıkıntı var o yüzden çoğu saçmalık kalıcı. Güzel bir oyun olmasını isterdim fakat vaatlerini yerine getiremeyen bir oyun oldu. Hala diyorsunuz ki 3 gün önce çıktı oyun. Eee çıkmasaydı. 250 TL veriyosun elinde yarım bile olmayan bir oyun ve hala bu oyunu savunuyorsunuz. Nasıl oluyor anlamıyorum. Bildiğin sahtekarlık bu. Her şeyi geçtim bari yapay zekayı düzgün yapsalardı. Çatışma hissini bile alamıyorsun oyunda gerçekten çok komik.

Birçok şey ile eleştirilebilir bu oyun. Eleştiren kitlede gayet haklı. Buglar, optimizasyon, yapay zeka ve daha birçok sorun var oyunda. Yukarıda arkadaş çok doğru demiş. 3 gün oldu diye insanlar eleştiremez mi?
Dostum oyuna iyi yazanları kucaklıyorlar, kötü yazanlara da saçma salak şeyler yazıp, sığ bir düşünce ortamı oluşturuyorlar.
Yapımcı heyecan verdi sattı oyununu güzel güzel. Karını da aldı. Daha ne olsun?
(Oyuna kötü demiyorum.)
Kanka hikayesi çok güzel :D.

Objektif değerlendirildiği zaman overrated bir oyun. Ne çok süper ne de çok kötü bir oyun. Ortalama bir oyun işte.
Katılmıyorum.Oyunun eksikleri var.Çok daha iyi olabilirdi ama bence ortalama bir oyun ile kıyaslanamaz ki zaten oyunun puanı:
(Must-play almış bir oyun ortalama olamaz bence)

Katılmıyorum.Oyunun eksikleri var.Çok daha iyi olabilirdi ama bence ortalama bir oyun ile kıyaslanamaz ki zaten oyunun puanı:
(Must-play almış bir oyun ortalama olamaz bence)
Yalnız oyunu oynayan 12.658 kişiden gelen oy puanı 6.8.
Site puanı ise 90.
Aynı şekilde Deaht Strandig 17.116 oy ile 7.2 puan almış lakin sitenin verdiği skor ise 82.
Bu site puanı taraflı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı