Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Mükemmel bir oyun olabilecekken olamamış gibi. Mükemmel bir oyun olma potansiyeli taşıyor ama CDPR'nin acemiliği oyunu çoğu yönden batırmış. Bug'lardan filan bahsetmiyorum. Vuruş hissi, çatışma, araç sürme, yakın dövüş gibi şeyler. Hepsi berbat. İyi olan ve kendine çeken tek konu hikayesi ve RPG unsurları. RPG Unsurları da eksik ama bir şekilde idare ediyor. Oyun kendisini oynatıyor bir şekilde.
Not: 15 Saat hikaye odaklı oynadım.

Yalnız oyunu oynayan 12.658 kişiden gelen oy puanı 6.8.
Site puanı ise 90.
Aynı şekilde Deaht Strandig 17.116 oy ile 7.2 puan almış lakin sitenin verdiği skor ise 82.
Bu site puanı taraflı olabilir.
Veyahut şununla kıyaslayalım.

Johhny silverhand: “Sadece ölüler görür!”
şaka maka, oyun hikaye kısmında çok akıcı ve güzel. Ama oynanış deneyimi ve optimizasyon berbat. Düzelinceye kadar oynamak haramdır.
3B22643E-467F-4578-A0DC-C9526ABFEB94.jpeg

Mükemmel bir oyun olabilecekken olamamış gibi. Mükemmel bir oyun olma potansiyeli taşıyor ama CDPR'nin acemiliği oyunu çoğu yönden batırmış. Bug'lardan filan bahsetmiyorum. Vuruş hissi, çatışma, araç sürme, yakın dövüş gibi şeyler. Hepsi berbat. İyi olan ve kendine çeken tek konu hikayesi ve RPG unsurları. RPG Unsurları da eksik ama bir şekilde idare ediyor. Oyun kendisini oynatıyor bir şekilde.
Not: 15 Saat hikaye odaklı oynadım.
Saygı duyuyorum ama bir sorum var;Sana göre COD’un vuruş hissi kötü mü ? Veya GTA’nın yakın dövüş mekaniği?

Ya oyunu bilmiyorum. Nedir ne değildir hiçbir fikrim yok fakat bir oyunu hem bu kadar hype olması, hem de yeni çıkan bir oyunun bug var diye bu kadar eleştirilmesi saçma. GTA yıllardır var zaten, yeni çıkan bir oyunla neden GTA'yı karıştırıyorsunuz ki :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı