Cyberpunk 2077 Kum Fırtınasından Bir Şey Gözükmüyor

Daniel LaRusso

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. GeForce NOW üzerinden Cyberpunk oynuyorum. Garip bir şekilde hava kahverengileşmeye başladı ve görüş açım çok kısıtlandı. Dışarıda hiçbir şey gözükmüyor. İçerilerde sıkıntı yok ama. Hiçbir yerde göremedim bu sorunu. Bilgisi olan yardım edebilir mi? Oyun oynanmaz hale geldi. Kafayı yiyeceğim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (324).png
    Ekran Görüntüsü (324).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 99
  • Ekran Görüntüsü (325).png
    Ekran Görüntüsü (325).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 87
  • Ekran Görüntüsü (326).png
    Ekran Görüntüsü (326).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 95
Yat uyu veya birkaç saat bekle düzelir. Arada kum fırtınası çıkıyor, yağmur yağıyor olağan şeyler. Bana da olmuştu aynısı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yat uyu veya birkaç saat bekle düzelir. Arada kum fırtınası çıkıyor, yağmur yağıyor olağan şeyler. Bana da olmuştu aynısı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşım da bitirmişti oyunu. Ona sordum. Bende öyle bir şey olmadı dedi. O yüzden hata zannettim. Biraz zamanı ilerleteceğim şimdi. Teşekkürler cevabın için.

Arkadaşım da bitirmişti oyunu. Ona sordum. Bende öyle bir şey olmadı dedi. O yüzden hata zannettim. Biraz zamanı ilerleteceğim şimdi. Teşekkürler cevabın için.

Eski sürümlerde denk gelmiyordu bile, ilk bitirdiğimde oyun boyunca görmemiştim ama 1.5 yamasıyla hava durumu daha sık değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı