Çözüldü Cyberpunk 2077 minimum ayarlarda kötü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cübbeli Federal

Hectopat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibi. Şu an sistemim minimum ayarları karşılıyor. Fakat hani bazı oyunlar olur ya en düşük ayarlara çekildiğinde resmen farklı bir oyuna dönüşür, Cyberpunk'da da bu durum söz konusu mu acaba, yani en düşük ayarlar oynanış zevkini çok mu etkiliyor?
Normalde oyunu indirip bakardım ama 70 GB da az uz bir şey değil..

Ben iki uc kere dusuk ayarlar ile kere bitirdim. Bir kere de en yuksek ayarlar bitirdim. Farkli bir deneyim hissetmedim.

Sen hissedebilirsin. Herkese farkli gelebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende birkaç tane karşılaştırma videosu izledim. Buraya sormamın nedeni fikrinizi almak :)

Düşük ayarlar genel grafik olarak hiç kötü değil ancak gölgelerin gitmesi hoş bir deneyim sağlamıyor. El ile ayar girmek daha iyi olacaktır, tahminimce düzgün bir görüntüde 40 FPS civarı aldırabiliriz.
Hocam el ile ayarlayarak 30-35 FPS üstü almayı hiç beklemiyorum, 3. parti yazılımlarla belki..
Hocam oynanmaz değil ama ben ultra ayarlarda oynamıştım ve low ayarlarda oynasam yüzüne bakmam herhalde.
Katılıyorum daha iyisi varken neden düşük ayarlarda oynayasın :)

Hocam el ile ayarlayarak 30-35 FPS üstü almayı hiç beklemiyorum, 3. parti yazılımlarla belki..

FSR ultra quality açabilirsin, fena değil. Ben sana şu ayarları öneririm bakalım kaç FPS verecekler. Düşükten daha iyi görüntü sunacaktır, görüş alanını 80 yapabilirsin.

Adsız.jpg

Adsız2.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı