Cyberpunk 2077 ne zaman kırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Defalarca uzun uzun cevaplar verdim, artık sıkılmaya başladım ve uzun uzun yazmak istemiyorum.
Hele korsancı kemik tayfadan olup ''Abi neden oyunlar Türkçe dil ile gelmiyor ya?'' diyen kitleye hiçbir şey demiyorum, sadece yazık. Hem isteklerinizi yerine getirsin istiyorsunuz ve adamlar getiriyor, hem de bu oyunu korsan oynayacağım diyorsunuz. Peki firma bunu neden yapıyor? Neyse isteyen yazılarımı geçmiş konulara gidip bulabilir, dediğim gibi hem sıkıldım hem yoruldum.
1.5 yıl içerisinde 50 kuruş bile kenarı koysaydınız çoktan alabilirdiniz, yani günlük sudan bile ucuz anlamına geliyor. Bu tarz konular yerine nasıl para kazanabilirim? Tarzında konular açın daha iyi, en azından güzel cevaplar gelir ve orijinal alır destek çıkar ve sonrasında diğer firmaların bunu görmesini ve artık oyunların Türkçe dil ile yavaş yavaş kaynamaya başladığını görebilirsiniz. Oyuna verdiğim parayı hiç düşünmüyorum, zira en sevdiğim firmadır kendisi ve hiç üzmeyeceğine de eminim.

Defalarca uzun uzun cevaplar verdim, artık sıkılmaya başladım ve uzun uzun yazmak istemiyorum.
Hele korsancı kemik tayfadan olup "abi neden oyunlar Türkçe dil ile gelmiyor ya?" Diyen kitleye hiçbir şey demiyorum, sadece yazık. Hem isteklerinizi yerine getirsin istiyorsunuz ve adamlar getiriyor, hem de bu oyunu korsan oynayacağım diyorsunuz. Peki firma bunu neden yapıyor? Neyse isteyen yazılarımı geçmiş konulara gidip bulabilir, dediğim gibi hem sıkıldım hem yoruldum.
1.5 yıl içerisinde 50 kuruş bile kenarı koysaydınız çoktan alabilirdiniz, yani günlük sudan bile ucuz anlamına geliyor. Bu tarz konular yerine nasıl para kazanabilirim? Tarzında konular açın daha iyi, en azından güzel cevaplar gelir ve orijinal alır destek çıkar ve sonrasında diğer firmaların bunu görmesini ve artık oyunların Türkçe dil ile yavaş yavaş kaynamaya başladığını görebilirsiniz. Oyuna verdiğim parayı hiç düşünmüyorum, zira en sevdiğim firmadır kendisi ve hiç üzmeyeceğine de eminim.

Doğru diyorsunuz hocam.

Hele korsancı kemik tayfadan olup "abi neden oyunlar Türkçe dil ile gelmiyor ya?" Diyen kitleye hiçbir şey demiyorum, sadece yazık. Hem isteklerinizi yerine getirsin istiyorsunuz ve adamlar getiriyor, hem de bu oyunu korsan oynayacağım diyorsunuz. Peki firma bunu neden yapıyor? Neyse isteyen yazılarımı geçmiş konulara gidip bulabilir, dediğim gibi hem sıkıldım hem yoruldum.

:/ oyunu zaten sevmedim ve indirmeyi düşünmüyorum ama hangi konuyu açacağımada ben karar vereyim bir zahmet hocam, istiyorsanız konu oluştur kısmından istediğiniz konuyu oluşturabilirsiniz.

Oyun yıllar önce duyuruldu, 1.5 yıl önce ön siparişe açıldı, Türkçe desteği ile birlikte çıkış yapacak, fiyatı güncel AAA oyunlara göre iyi, sistem gereksinimleri oyuncu dostu. Hala ne zaman kırılır diye soruyorsunuz, pes artık.

Dostum bu bir konu kişisel algılama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı