Cyberpunk 2077 ne zaman kırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken sipariş vermiştim ama şu son erteleme kafamı çok karıştırdı. Haftalardır kesin çıkıyor, bu sefer çıkıyor dediler hoop bir erteleme daha. Umarım Steam parayı geri iade eder. Değişik sorunları var herhalde oyunun ve çözemiyorlar. Zaten beklenen etkiyi yapmazsa ilk yılında %50 civarı indirime girer 250 yerine daha ucuza alırım eğer fiyatı çıkışında artmazsa.

Ne alaka? Devlet özel şirketlere yardım mı yapıyor ki? Adamlar kendi emeğiyle ürün ortaya çıkartıp bundan para kazanıyor. Adamlar devletten bir para almıyorlar.
Adam şirkete giderken arabasına Irak'taki petrolü koyuyor. Emeği zerre umurumda değil.
Şimdi arabaya petrol konulmaz diyen zekiyi bekliyorum.

Korsan kullanıp "ben geymırım ehehe" diyenlerde bugün.

Oyun DRM'siz çıkacağı için çıktığı gün malum yerlere düşecektir.

Çıkmadan kısa bir süre önce de kırılabilir bence. Bazı oyunlarda öyle olmuştu. DRM korumasızmış diyorlar. Bu durumda direkt kırılabilir. Bence kırmasalar iyi. Adamlar bu oyuna çok emek verdi.

Koruma sistemi ile gelmeyeceği için dakikalar içinde bile kırılabilir.

Ek olarak ciddi manada hırsızlık ve emek hırsızlığı olarak geçen bir şey ülkemizde öyle normalleşmiş ki "isteyen istediğini oynar size ne?" Diye çıkışan insanlar var, pes doğrusu. 😂
Ülkemizde bunu normalleştirenlere dökeceksiniz bu duygu sömürünüzü. Ek olarak bu durum sadece ülkemiz için değil avrupa dahil gelişmiş ve bir çok ülke için de geçerli. Avrupa'da Amerika'da FIFA'ya 60 dolar/euro vermeyen milyonlarca kişi var. Ülkemizde FIFA 60 TL olsaydı emin ol korsan sürüm kullanan bu kadar fazla olmazdı. Para biriktirecek o kadar çok şey var ki oyuna sıra gelmiyor. Kendi adıma konuşmuyorum ve oyunu satın alacağım fakat bunu ülkemiz adına vurmak gerçekten cahillik.

Kırıldığı gün indireceğim. Bir oyuna 250 TL vermeyi gereksiz görüyorum. Oynayacağım, bitireceğim ve sonra gönül rahatlığıyla sileceğim :)
Ek olarak ciddi manada hırsızlık ve emek hırsızlığı olarak geçen bir şey ülkemizde öyle normalleşmiş ki "isteyen istediğini oynar size ne?" Diye çıkışan insanlar var, pes doğrusu. 😂
Sonuçta kıran kişi ben değilim. Kırılmasaymış oyunlar, o zaman alırdık orjinal.

Paran yoksa oynamıcaksın bu kadar basit. 8 yıllık emek. Sadece bu değil herhangi bir oyunu crackli oynayan dini inancını sorgulasın. Arkada devasa ekipler gece gündüz mesailerle bir iş koyuyor ortaya yazıktır

Paran yoksa oynamayacaksın bu kadar basit. 8 yıllık emek. Sadece bu değil herhangi bir oyunu crackli oynayan dini inancını sorgulasın. Arkada devasa ekipler gece gündüz mesailerle bir iş koyuyor ortaya yazıktır.

Doğru diyorsun da memur çocuğuyuz nereden bulalım o kadar parayı. Ben de istemem ama mecbur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı