Cyberpunk 2077 nedir?

Yapılan trailer videolarından.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir, ben o temayı sevmedim, başkası sevebilir.

Kendime göre yorumluyorum.
Hocam ama bakın siz oyunu sevmediysen o oyun balon olmuyor. Oyun size hitap etmiyor diye balon demek saçma. Sevmedim veya oyun bana hitap etmedi diyebilirsiniz. Örnek olarak ben de simülasyon oyunlarını beğenmiyorum ama her çıkan simülasyon oyununa balon demiyorum. Çünkü ben begenmeyince oyun balon olmuyor.

Ben de size oyun daha çıkmadan hiçbir oyunun balon olup olmadığına karar veremeyeceğinize özellikle de bir oyunun temasına bakıp balon denilmeyeceğini anlatmaya çalışıyorum. Oyun sizin hoşunuza gitmeyebilir. Ilginizi çekmeyebilir. Bu oyunu balon yapmaz.

Gerçekten konuyu kapatalım, sizi göz ardı ediyorum.

Ben oyundan anlamıyorum tamam mı, bu kadar 😊.

@Mustafafnt aynı şekilde sizin söylediğinize de cevabım bu hocam, ha sizi bu eleman gibi göz ardı etmem :D.

Arkadaş insanlar balon olcak diyor çünkü herkes oyunu gereksizce abartıyor. Bunu anlaması niye bu kadar zor?

Leak'in 10 Aralık günü oynayacağımız oyunu birebir temsil ettiğine dair hiçbir somut bilgi yok.
Benzer olacağına dair var. Tamamen aynı olacağını söylemiyorum zaten. Bu kişinin oyunun kopyasına nasıl ulaştığını ve diğer argümanlarımı önceki yanıtımda sundum.

Bakın arkadaşlar her şeyi tekrardan yazıyorum. Öncelikle bir oyunun temasının size göre olmaması oyunu balon yapmaz. Her oyun herkese hitap etmek zorunda değildir. Mesela God of War. Çok iyi oyundur teması bana hitap etmez. Balon mudur bu oyun? Değildir. Ikinci konumuza gelelim. Bu bir grafik oyunu değil, size harika bir aksiyon yaşatacağım da demiyor, oyunun iddiası RPG kısmında. Eğer bu oyun bir grafik oyunu olsaydı işte o zaman trailera göre yargilayabilirdik. RPG oyunlarının olayı uzun süre oynayip oyuncuyu oyunun içine çekmesi zaten. 10 dakikalık 20 dakikalık trailerdan bunu anlayamazsınız. Anlayabileceğinini düşünen varsa lütfen mantıklı bir şekilde açıklamasını yapsın. Üçüncü konu bu cinsel organa takılan arkadaşlar, ya arkadaşım bu oyun +18 değil mi? Adamlar sansür koymamış mi koymuş. Neyi konuşuyorsunuz acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı