Captainpirate
Megapat
Daha fazla
Böyle bir oyun çıkartmak gerçekten zor, oyunda 16 saat süre geçirdim o kadar detaylı ki ana hikaye bitiyor 30 saatte diyenler ben daha %10 undayım yan görevlerin 1 tanesi bile tekrar ettiğini görmedim harita da ki görevler normal olarak adam öldürmen gerekiyor o tekrar ediyor gibi gözüküyor ama aslında ona bile çok ufakta olsa hikaye eklemişler. Kötü yanı avel avel dalarsanız ölebiliyorsunuz ama yapay zeka hareketleri biraz kötü diyebilirim ama kendi adıma konuşmam gerekirse oyun seni içine katıyor karakterlerin mimikleri o kadar gerçekçi ki çok hoşuma gidiyor böyle bir oyunu rockstar verseniz inanın o da bunun kadar sorunlu çıkartırdı gta nın avantajı size seçenek sunmaması ama bu seçenek sunarken her şeyi ile devam etmesi çok zehmetli kolay kolay hiçbir oyun firması böyle bir işe girmez zaten girmedi diye de biliyorum. Seven gülün dikenine katlanır ben 60 fps ile gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum grafiklerde güzel şehir içi 40 fps düşmesi normal karşlıyorum.Witcher döneminde CPDR bu kadar değerli bir şirket değildi, Witcher üzerinde bu kadar "hype" yoktu. Oyuncular şirketin hatalarını görmezden gelebiliyordu. Ama şu anda CPDR, Avrupa'nın en değerli oyun şirketi ve artık CPDR, Rockstar gibi şirketlerle aynı klasmanda görülen bir firma. Insanlar bağımsız geliştirici olarak değil büyük bir firma olarak eleştiriliyor. En küçük hatalar bile göze batıyor. Özellikle de bu kadar reklamı yapılmış ve büyük beklenti yaratılmışken. Optimizasyon sorunları nedeniyle bu kadar beklenti yaratmışken üstüne de bu kadar ertelenmişken çoğu kişinin oynayamamasına sebep olması çok büyük bir sorun.