Cyberpunk 2077 Ray Tracing aktif mi?

İşletim sistemi
Windows 11

recept.karaduman

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx3050
Merhaba,

Cyberpunk 2077 indirdim ve 15 saat kadar falan oynadım ama görüntü kalitesi gerçekten kötü bir oyun. Haliyle atmosferide yaşıyamıyorum. Geçenlerde bir şey karşıma çıktı ve cyberpnuk Ray Tracing destekliyor olarak geçiyor. Benim laptopumda RTX3050 var. Ray Tracing otomatik aktif mi oluyor yoksa bir yerlerden aktif ediliyorda ben bilmediğim için mi kötü bir atmosferle karşı karşıyayım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Cyberpunk 2077 indirdim ve 15 saat kadar falan oynadım ama görüntü kalitesi gerçekten kötü bir oyun. Haliyle atmosferide yaşıyamıyorum. Geçenlerde bir şey karşıma çıktı ve cyberpnuk Ray Tracing destekliyor olarak geçiyor. Benim laptopumda RTX3050 var. Ray Tracing otomatik aktif mi oluyor yoksa bir yerlerden aktif ediliyorda ben bilmediğim için mi kötü bir atmosferle karşı karşıyayım. Yardımcı olabilir misiniz?

Yüksek ayarlarda görüntü kalitesi tatmin edici DLSS'de açarsanız akıcı oluyor. Bende 2060'la açıyorum RT ama hem çok bir olayı yok gibi geldi hem de 30 40 FPS'lere düşüyor, tavsiye etmiyorum.

Merhaba,

Oyunun ayarlarından Işın izlemeyi açacaksınız fakat RTX3050 ile RTX çok zor baya bir kasar.

Ray Tracing olayı 3050 ile zorlar hocam. Açmanızı tavsiye etmiyorum ama açmak istiyorsanız DLSS aktif hale getirip Işın İzleme teknolojisini gölge, yansıma gibi tüm ayarlarını aktif hale getirmeniz gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam onlarında kalite düzeyi vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı