Satılık Cyberpunk 2077 Sadece 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocalarım satışlar devam etmektedir. Bugün de aynı kazancı sağlayabilirsem R6S satışına başlayacağım. Hadi aynı hız devam edelim. :D

Hocalarım böyle yazmak pek hoş olmuyor ama @350379 hocamın da satışı gerçekleşti. Ama 1 yıllık ban yemiş. Nedenini bilmiyorum. Ama o satış da tamamlandı. Bu arada ödeme yolu olarak Steam oyunu olarak BattleTech atarsanız sevinirim. Çünkü oyunlardan kar edemiyorum. O yüzden oynayacak bir oyun lazımdı, BattleTech güzel gibi görünüyor. :)

Arkadaşlar ben de aldım sıkıntı çıkmadı hesap elime ulaştı.

Şimdilik ödemeyi Tosla'dan yaparsanız daha güzel olur benim için. Satışlarımız devam ediyor hocalarım. 4 TL'ye bulamazsınız bir daha. :D

Hocam ben bakmıştım da hep fake gelmişti. Bence satılmasında bir sorun yok. 4 TL zaten.
4 TL sorun değil evet ama bedava bulduğundan yüzlerce TL kazanıyorsun, Technopat da hazır market oluyor. Bu ortak hesaplar pastelerde olduğu da oluyor. Bir ara moderatör onaylarsa detaylı bir konu açmayı düşünüyorum bunun hakkında.

4 TL sorun değil evet ama bedava bulduğundan yüzlerce TL kazanıyorsun, Technopat da hazır market oluyor. Bu ortak hesaplar pastelerde olduğu da oluyor. Bir ara moderatör onaylarsa detaylı bir konu açmayı düşünüyorum bunun hakkında.
Hocam ben 10 TL'ye almıştım GeForce NOW için. İnternetimin de pek yetmediğini görünce vazgeçtim. En azından elimde durmasın diye de 4 TL'ye satıyorum. Bence öyle ahım şahım bir şey kazanmıyorum. Elime şimdilik net olarak 15 TL falan geçti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı