Satılık Cyberpunk 2077 Sadece 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sattığınız hesabı tanıdım galiba, eskiden kullanmıştım.

Ne olursa olsun, yaptığınız etik değil hocam. Neyse, iyi satışlar dilerim. 4 TL güzel fiyat.

Ne olursa olsun, yaptığınız etik değil hocam. Neyse, iyi satışlar dilerim.
Hocam etik olmadığını ben de biliyorum. O yüzden garantisi vs. yok. 2 ay önce falan almıştım sanırım, henüz bir sorun çıkmadı. Ve zaten bir sorun çıksa ben de mağdur olacağım. Piramit gibi düşünün. Bir sorun çıkmadıkça herkes, hesap kapandığı anda en üstteki kişi kazanıyor. Ama alıcılar da mağdur olmuyor. Gidip 250 TL vermek yerine 4 TL ödüyorlar. Bence bir sorun yok yani.

Ne olursa olsun, yaptığınız etik değil hocam. Neyse, iyi satışlar dilerim. 4 TL güzel fiyat.
Hocam başkasından alınan hesap nasıl satılabiliyor anlamadım. Satışı yapan arkadaş oyunu mu satın almış hesabı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla başkasının hesabına tam erişim için e-mail gibi tüm bilgiler elinde olmalı.

Hocam başkasından alınan hesap nasıl satılabiliyor anlamadım. Satışı yapan arkadaş oyunu mu satın almış hesabı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla başkasının hesabına tam erişim için e-mail gibi tüm bilgiler elinde olmalı.
Hocam hesap ortak olduğu için alıp kullanıcı adı ve şifresini alıcıya gönderiyorum. Steam Guard bulunmuyor bu hesaplarda.

Anladım hocam. İyi satışlar dilerim.

Teşekkürler hocam da nedense durdu gibi satışlar. Şu R6S'i indirimdeyken yakalamak istiyorum, 15 TL daha kazanmam lazım nakit olarak onun için. Sonra belki aile paylaşımıyla onu da satarım. :D Fakirliğin gözü kör olsun hocam ya. :D

Hocam öncelikle hayırlı satışlar, Discord adresinizi verirseniz ben de satın almak isterim. DDLAO#2077 denedim lakin ekleyemedim.

Hocam öncelikle hayırlı satışlar, Discord adresinizi verirseniz ben de satın almak isterim. DDLAO#2077 denedim lakin ekleyemedim.
Hocam başında ünlem var. Ondan ekleyememişsiniz. ! DDLAO#2077 olacak.

Teşekkürler hocam da nedense durdu gibi satışlar. Şu R6S'i indirimdeyken yakalamak istiyorum, 15 TL daha kazanmam lazım nakit olarak onun için. Sonra belki aile paylaşımıyla onu da satarım. :D Fakirliğin gözü kör olsun hocam ya. :D
Onu satabileceğinizi pek sanmıyorum online olduğu için.

Alacak kişi çok şanslı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı