Satılık Cyberpunk 2077 Sadece 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi Gereksiz Mesaj'dan susturma yemiş. Sorularınızı Discord üzerinden ekleyip sorun.

Bu fiyata da satılmıyorsa sıkıntı hocam. Gerçi kaldıracak sistemi olması da önemli insanların şimdi. Çok ağır bir oyundan söz ediyoruz. Çoğu kişi Geforce Now üzerinden oynar ama o da pahalı ülkemizde.

Hocam GeForce NOW bile 60 FPS çalıştıramıyor. Dün girdim maksimum 45 FPS alıyordum.

Hocalarım Tosla'dan 3,90'a kabul ediyorum şu an oyun için. R6S almak istiyorum ama satışlar durdu niyeyse. Hadi azıcık el atın da belki aile paylaşımıyla onu da 4 TL'ye satarım, izin alarak online oynarız.

Hocalarım Tosla'dan 3,90'a kabul ediyorum şu an oyun için. R6S almak istiyorum ama satışlar durdu niyeyse. Hadi azıcık el atın da belki aile paylaşımıyla onu da 4 TL'ye satarım, izin alarak online oynarız.
Hocam R6S'i kendiniz oynayın. Satmanızı önermem. Satacaksınız, adam oyuna girecek, başlayana kadar oyundan atacak ve size şikayet söylemeye başlayacak. O açıdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…