Bu fiyata da satılmıyorsa sıkıntı hocam. Gerçi kaldıracak sistemi olması da önemli insanların şimdi. Çok ağır bir oyundan söz ediyoruz. Çoğu kişi Geforce Now üzerinden oynar ama o da pahalı ülkemizde.Teşekkürler hocam da nedense durdu gibi satışlar. Şu R6S'i indirimdeyken yakalamak istiyorum, 15 TL daha kazanmam lazım nakit olarak onun için. Sonra belki aile paylaşımıyla onu da satarım.Fakirliğin gözü kör olsun hocam ya.
![]()
Hocam GeForce NOW bile 60 FPS çalıştıramıyor. Dün girdim maksimum 45 FPS alıyordum.Bu fiyata da satılmıyorsa sıkıntı hocam. Gerçi kaldıracak sistemi olması da önemli insanların şimdi. Çok ağır bir oyundan söz ediyoruz. Çoğu kişi Geforce Now üzerinden oynar ama o da pahalı ülkemizde.
Biraz da oyunun optimizasyonu berbat hocam ondan sanırım.Hocam GeForce NOW bile 60 FPS çalıştıramıyor. Dün girdim maksimum 45 FPS alıyordum.
@win 10 kullanan win 7 ci'yi biliyor musun?Sistemim kaldırmıyor![]()
Biliyorum.@win 10 kullanan win 7 ci'yi biliyor musun?
O benim. Onun e-postası bozuldu yeni hesap açmak zorunda kaldım.Biliyorum.
Hocam R6S'i kendiniz oynayın. Satmanızı önermem. Satacaksınız, adam oyuna girecek, başlayana kadar oyundan atacak ve size şikayet söylemeye başlayacak. O açıdan.Hocalarım Tosla'dan 3,90'a kabul ediyorum şu an oyun için. R6S almak istiyorum ama satışlar durdu niyeyse. Hadi azıcık el atın da belki aile paylaşımıyla onu da 4 TL'ye satarım, izin alarak online oynarız.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.