Satılık Cyberpunk 2077 Sadece 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam R6S'i kendiniz oynayın. Satmanızı önermem. Satacaksınız, adam oyuna girecek, başlayana kadar oyundan atacak ve size şikayet söylemeye başlayacak. O açıdan.
Bence de, pek verimli olmaz.

Hocam Discord'a bakabilir misiniz?

Hocalarım haydi Papara'dan 6 TL lazım. R6S alacağım, belki onu da satarım. Bekliyorum satışlarınızı, Papara'dan gelirse çok sevinirim ama. Bu arada bir hocamla olan satış da tamamlandı, ismini unuttum. Birazdan yazar herhalde o da.

Hocalarım R6S için parayı tamamladım. Şimdi normal satışlara devam ediyorum. Ama biraz durduk gibi. Satışlar hala devam ediyor, bilginiz olsun.

Hocalarım Steam oyunu ödemeleri için bir Wallpaper Engine gelirse çok güzel olur be. Ama satış yok nedense, haydi artacak fiyatlar.

Hocalarım Steam oyunu ödemeleri için bir Wallpaper Engine gelirse çok güzel olur be. Ama satış yok nedense, haydi artacak fiyatlar.
Hocam bu işte sabırlı olmak önemli. Çok fazla yerde satılıyor bu tarz hesaplar. Kişinin size denk gelmesi lazım. Şans faktörü yani. 4 TL olduğunu görenler akın etti. Sonra görenler tekrar edecek.

Satışlarımız devam ediyor, ufak bir sorun oluştu (patır patır ban yedim). Ama hala alım yapabilirim. Yarın alım-satımlar başlayacak, şimdiden Discord'dan falan istek atabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun alanlar için.

Alım satımlar başlamıştır. Yazan olursa satabilirim hesabı.

Satış tamamlandı. Bu arada artık tüm ödemeler olur. Fark etmez benim için. Yeter ki elime para geçsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…