Satılık Cyberpunk 2077 Sadece 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Discord'a bakabilir misiniz?

Hocalarım haydi Papara'dan 6 TL lazım. R6S alacağım, belki onu da satarım. :D Bekliyorum satışlarınızı, Papara'dan gelirse çok sevinirim ama. :) Bu arada bir hocamla olan satış da tamamlandı, ismini unuttum. Birazdan yazar herhalde o da.

Hocalarım R6S için parayı tamamladım. Şimdi normal satışlara devam ediyorum. Ama biraz durduk gibi. Satışlar hala devam ediyor, bilginiz olsun. :)

Hocalarım Steam oyunu ödemeleri için bir Wallpaper Engine gelirse çok güzel olur be. :D Ama satış yok nedense, haydi artacak fiyatlar.

Hocalarım Steam oyunu ödemeleri için bir Wallpaper Engine gelirse çok güzel olur be. :D Ama satış yok nedense, haydi artacak fiyatlar.
Hocam bu işte sabırlı olmak önemli. Çok fazla yerde satılıyor bu tarz hesaplar. Kişinin size denk gelmesi lazım. Şans faktörü yani. 4 TL olduğunu görenler akın etti. Sonra görenler tekrar edecek.

Satışlarımız devam ediyor, ufak bir sorun oluştu (patır patır ban yedim). Ama hala alım yapabilirim. Yarın alım-satımlar başlayacak, şimdiden Discord'dan falan istek atabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun alanlar için.

Alım satımlar başlamıştır. Yazan olursa satabilirim hesabı. :)

Satış tamamlandı. Bu arada artık tüm ödemeler olur. Fark etmez benim için. Yeter ki elime para geçsin. :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı