Kardeşim öncelikle RTX 2070 kullanıyorum. Oyunu açar mı açmaz mı diye düşünmek zorunda olmayan biriyim.
"Saçmalamışsın" evet kardeşim aynen. Hiç Mİ düşünmedin, atıyorum RX 580 ile, muhteşem grafiklere sahip Resident 3 Remake'te neden Ultra ayarlarda 150 FPS'ler alırken 5 sene önce çıkmış Witcher 3'te maksimum 60 FPS alıyorsun Ultra 1080P'de? Sebebini hiç düşündün mü? Aynı şekilde şu an bile en iyi grafiklere sahip FPS oyunlarından Battlefield 5'i neden Ultra'da yüksek FPS'ler alarak oynayabiliyorsun?
"Önerilen sistem gereksinimleri her zaman 1080P medium ayarlar için geçerlidir"
Welcome to CD PROJEKT RED Technical Support! Here you will find help regarding our games and services, as well as answers to frequently asked questions.
Evet kardeşim kesinlikle öyle. Sadece sen biliyorsun, resmi açıklama yapan CDPR hiçbir şey bilmiyor.
Hala RTX diyor. Dalga mı geçiyorsun?
Battlefield 5'te de RTX var. Hangi sistemi zorluyor? ( Açıp açmamak sana kalmış açmak zorunda değilsin )
Oyun 2018 gameplay demosunda 4K Ultra'da GTX 1080 Ti ile 30 FPS ile oynandı.
CDPR, E3 2018 fuarında Cyberpunk 2077 demosunun çalıştırıldığı bilgisayarın özelliklerini açıkladı. E3 2018'in dikkat çeken oyunlarından olan Cyberpunk
Bugün RDR 2'yi veya AC Odyssey'i 4K Ultra'da oyna bakalım GTX 1080 Ti ile kaç FPS alıyorsun? 30 alamıyor musun? Evet ben de öyle düşünmüştüm. Oyunun 2018 yılında şimdiki haline göre çok daha kötü optimizasyonda GTX 1080 Ti ile 4K'da 30 FPS aldığını hatırlatalım. Büyük ihtimal 30 fps nin çok daha üzerinde de alınabilirdi ama adamlar kare farkı olmasın diye 30 a sabitlemiş fps yi.
Şu çok bilmiş havasından kurtul. Nerede saçmalamışım onu da söyle. Bir oyunda sistemi en çok zorlayan şey efektlerdir. Gölgelerdir. Aynı anda ne kadar büyük bir alanı renderlendiğidir. Cyberpunk 2077'de bir oda içinde alacağın FPS koskoca açık alanda yağmur yağarken, yağmur tanelerinin bir bir cisimlerin/NPClerin üzerine düştüğü bir alana göre aynı olur zaten değil mi? Komik.
Bugün RDR 2 hariç, Cyberpunk gibi önerilen sistem gereksinimlerinde GTX 1060 yazan oyunlara aç bir bak bakalım. Sonra GTX 1060 ile Ultra ayarlarda kaç FPS almışlar ona da bakalım. Battlefield 5:
Ryzen 5 1600 gibi bir işlemci ile 1080P Ultra ortalama 60 FPS
Detroit Become Human:
Önerilen sistem gereksinimlerinde 1060 değil 1660 isteyen CoD Warzone:
1080P Ultra gene 60 FPS'lerde çalışıyor oyun. Ee? Hani önerilen sistem gereksinimleri 1080p medium için geçerliydi?
Üstte attığım oyunlar önerilen sistem gereksinimlerinde çatır çatır Ultra 60 FPS alırken neden Cyberpunk 2077'de alamıyor? Oyunun optimizasyonu çok mu kötü? Öyleyse nereden biliyorsun?
Hadi açıkla bunları bekliyorum.
@Die4never