Cyberpunk 2077 Sistem Sömürecek

• Konuyu başlatan Pmw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 9.082
Neresi sistem sömürecekmiş? Ülkemizde ne kadar kişi 4K oyun oynuyor? 2K için gereksinimler çok normal, orta halli sistemler zaten bu kartları barındırıyor. 1080P için hiçbir şey demiyorum, olması gerektiği gibi.
Mesela kaç yıllık Vega 56 kartım ile 2K yüksek-ultra karışık bir şekilde 60 FPS oynayabileceğim. Hatta 4K medium 30 FPS oynayabilmem bile olası.
Gelelim RTX kartlara, videoyu izlediniz mi bilmiyorum ama Minecraft oyunundan sonra en geniş çaplı RT oyun olacak gibi duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaldı ki 3000 serisi kartlar 4K 60 FPS oyun deneyimi için üretildi, 3090 bile 8K 30 FPS oyun deneyimi sunamayabiliyor.
Yani biraz daha araştırın, sırf üst kartlar diye sömürdüğü anlamına gelmiyor.

GTX960 - Ryzen 5 1600 - 12gb ram: böyle bir sistemle 30fps alınır belki minimum düşüklükte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…