Cyberpunk 2077 Sistem Sömürecek

• Konuyu başlatan Pmw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 9.096
GTX 1070 ile çatır çatır 1080P oynanır. Başlık biraz abartılı olmuş 4K için bir zahmet ekran kartı istesin oyun.

Hocam işlemci 1600 ondan kaybediyor bence bi 3600 veya 3500 olsa bencede 55-60 verir rahat.
Kendi sistemimde aynı onunkiyle o yüzden oynatsın diye çok pozitif bakmaya çalışıyorum birazda Umarım ikimizde rahat 60 fps tadın doya doya çıkarırız ya.

Kendi sistemimde aynı onunkiyle o yüzden oynatsın diye çok pozitif bakmaya çalışıyorum birazda Umarım ikimizde rahat 60 fps tadın doya doya çıkarırız ya.
Teşekkürle bende:
İntel HD Graphics 32mb.
4GB Ddr3 667mhz ram.
intel celeron 2çekirdekli 1.8ghz.

Ben daha açamam gibi duruyor fasduhgfjkl .

RX 570 GTX 1060 dengi karttir bu oyunu 1080P High(Ultra değil bakin) ayarlarda 50-60 FPS arasi calistirmasi gerekiyor. Eğer 2.RDR2 vakasi olmazsa(onda da sistem gereksinimleri çok makuldu ama 2070 bile 1080P Ultra 60 FPS'de zorlaniyor)

Aga be geçmişim geldi benim de gözümün önüne inş en yakın zamanda seninde olur bir 1660 Ti'ın.
Teşekkürler hocam sadece youtube'a giriyorum w10 yüklü sadece youtube için yoksa telefonum İphone 5S Oyunları interneti onda kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…